Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu, de fapt. Declaraţiile neaşteptate făcute de vedetă: „N-o interesează nimic de gura lumii”

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu, de fapt. Declaraţiile neaşteptate făcute de vedetă: „N-o interesează nimic de gura lumii”
Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. Influencerița este convinsă că fosta soție a lui Radu Budeanu scris istorie.

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. Vedeta, cunoscută în spațiul public pentru intervenții estetice și mai apoi ca fiind o femeie de succes, a făcut declarații surprinzătoare despre fosta soție a jurnalistului Radu Budeanu. Influencerița este convinsă că Dana Budeanu face istorie. Dacă ar avea ocazia, nu ar rata să petreacă o vacanță în Bali alături de ea.

Doar cuvinte de laudă la adresa Danei Budeanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții din lumea showbizului românesc. Mai întâi, din cauza intervențiilor estetice pe care le-a suferit. Apoi, din cauza scandalurilor în care a fost implicată cu foștii săi parteneri. Una peste alta, influencerița se declară a fi o femeie fericită și de succes.

De altfel, chiar și Dana Budeanu a recunoscut că vedeta a muncit pentru a ajunge la un anumit statut. Tocmai din acest motiv, Bianca Drăgușanu ar adăuga plus valoare bărbaților cu care se implică în relații amoroase. Chiar dacă unii dintre ei sunt și „cocalari”, după cum i-a descris creatoarea de modă.

Cert este că Bianca Drăgușanu nu a uitat când fosta soție a jurnalistului Radu Budeanu i-a luat apărarea. Se întâmpla într-o perioadă în care influencerița era aspru criticată pentru legăturile sale cu bărbați precum Gabi Bădălău, Alex Bodi etc. Blondina se pare că i-a întors serviciul creatorei de modă, rostind la adresa ei doar cuvinte de laudă.

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea online moderată de George Tănase. În cadrul acesteia, influencerița a fost supusă unui joc – trebuia să aleagă din mai multe personaje doar una singură alături de care și-ar petrece câteva zile de relaxare în Bali. Dintre toate opțiunile, Bianca Drăgușanu a ales-o pe Dana Budeanu.

Blondina nu a stat deloc pe gânduri și a mărturisit public că o adoră pe creatoarea de modă. Dana Budeanu pare că a ajuns un fel de model pentru influenceriță. Bianca Drăgușanu apreciază profund atitudinea plină de îndrăzneală a Danei Budeanu.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă…Băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă. N-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu,aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisiunea Zig-Zag.

Dana Budeanu șterge pe jos cu foștii iubiți ai vedetei

Amintim că, nu cu foarte mult timp în urmă, creatoarea de modă a făcut câteva comentarii la adresa Biancăi Drăgușanu care au devenit rapid virale. S-a întâmplat în cadrul unui vlog, în care bruneta a vorbit despre cele mai controversate relații din lumea showbizului. În vizorul Danei Budeanu a ajuns și Gabi Bădălău, un bărbat nu tocmai liber, dar care formează un cuplu cu influencerița.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat… Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut. (…)

Fii atentă, băi, Bianca. V-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău). În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Citește și: Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există! Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, s-a exprimat Dana Budeanu, într-un vlog în care a comentat cele mai controversate relații din showbizul românesc.