Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună din nou pentru fiica lor. Cum s-au prezentat cei trei în prima zi de şcoală a Sofiei. Foto

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună din nou pentru fiica lor. Cum s-au prezentat cei trei în prima zi de şcoală a Sofiei. Foto
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună din nou pentru fiica lor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost din nou împreună, pentru fiica lor. Cei doi foști soți și-au însoțit fiica în prima zi de școală, moment emoționant pentru aceștia. Sofia Natalia este școlăriță începând de azi, fiind un motiv de mândrie pentru părinții săi. Cei trei au mers în drum spre școală ținându-se de mână.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună din nou pentru fiica lor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au venit împreună în prima zi de școală a fiicei lor. Se pare că cei doi foști iubiți și soți reușesc să mențină o relație de prietenie de dragul fiicei lor, care s-a putut bucura de prezența ambilor părinți într-un moment special pentru orice copil.

Ca orice mamă, Bianca Drăgușanu s-a arătat mai emoționată decât fiica ei, la începerea anului școlar.

„Ai emoții, mama? Știi ce sunt emoțiile?”, a întrebat-o Bianca Drăgușanu pe fiica sa.

„Nu știu, tati știe”, a fost răspunsul micuței școlărițe, răspuns care a făcut-o pe vedetă să râdă.

Deși Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, cei doi reușesc să mențină o relație de prietenie. Bianca Drăgușanu și fostul iubit continuă să se vadă atunci când micuța Sofia, care locuiește cu mama ei, merge în vizită la tatăl ei.

„I-am dat pe Sofia într-una din zilele de Paști, a venit și mi-a adus-o. Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil”, spunea Bianca Drăgușanu într-un interviu pe YouTube.

Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Însă chiar dacă lucrurile par în regulă în relația lor, Bianca Drăgușanu ar avea, totuși, câteva reproșuri la adresa fostului iubit. Conform spuselor apropiaților, blondina și-ar dori ca Victor Slav să petreacă mai mult timp cu fiica lor decât o face, în general, și ar vrea ca acesta să se implice mai mult, din punct de vedere financiar, în creșterea și educației Nataliei Sofiei.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin.

Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani”, au declarat apropiații celor doi, pentru playtech.ro.

Mai mult, Bianca Drăgușanu ar fi nemulțumită și de faptul că Victor Slav nu își permite să îi cumpere fiicei sale haine de brand sau alte lucruri care au prețuri mai ridicate.