Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța: ‘Japcă pe față’. Vedeta a făcut o criză de nervi

Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța: ‘Japcă pe față’. Vedeta a făcut o criză de nervi
Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța

Bianca Drăgușanu a avut parte de momente șocante în vacanța petrecută la Disneyland Paris, unde a mers cu fiica ei, dar și cu sora și fiul acesteia.

Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța

Bianca Drăgușanu nu s-a arătat încântată de vacanța la Disneyland Paris, locul în care și-a dus fiica, la împlinirea vârstei de cinci ani. Se pare că nimic de acolo nu a fost pe placul ei, singura bucurie a sa fiind bucuria fiicei ei și a nepoțelului ei.

”Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat, 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă, pentru un alt traseu.

Un priority pass costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Totul este o japcă acolo! Trebuie să arăți testul Covid, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro. 

Bucuria ei a fost bucuria copiilor

Nici mâncare nu a fost pe placul ei. Ea a povestit că abia a găsit un restaurant, de unde a luat carne de vită. ”Dar mereu carne de vită, cât să mănânc?”, a mai spus iubita lui Gabi Bădălău.

 ”E genul de fast-food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț … Iar la hotel? Mâncarea proastă, trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea. Am stat în hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar.

Mâncarea e făcută pe repede înainte. Ceva rău și scump. Le-aș cere dublu, dacă m-ar vrea din nou acolo. Aș negocia la sânge. Eu am mâncat salată și vită la Steakhouse, cu programare. Am stat 3-4 zile, m-am chinuit să găsesc una. Eu mi-am luat banii cu mine, nu asta a fost problema”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Una peste alta însă, copiii s-au declarat fericiți, iar asta înseamnă că această călătorie a meritat.

”Orice jucării am luat. Doi copii, al meu și al soră-mii, au fost bucuroși. Asta a fost singura mea bucurie la Disney, bucuria lor. E 180 de euro meniul de copil, am cumpărat tot ce au vrut ei. Cea mai ieftină jucărie e 80 de euro. Și de trei ori pe zi își luau. Păi cum să nu iei, când auzi ”Mami, o vreau, e ultima”. Se uită cu ochii ăia mari la mine, cum să nu-i iau? Am fost să-i îndeplinesc un vis Sofiei și nepoțelului meu”, a încheiat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI