01 oct. 2021 | 18:44

Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța: ‘Japcă pe față’. Vedeta a făcut o criză de nervi

Monden
Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța: ‘Japcă pe față’. Vedeta a făcut o criză de nervi
Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța

Bianca Drăgușanu a avut parte de momente șocante în vacanța petrecută la Disneyland Paris, unde a mers cu fiica ei, dar și cu sora și fiul acesteia.

Bianca Drăgușanu, momente șocante în vacanța din Franța

Bianca Drăgușanu nu s-a arătat încântată de vacanța la Disneyland Paris, locul în care și-a dus fiica, la împlinirea vârstei de cinci ani. Se pare că nimic de acolo nu a fost pe placul ei, singura bucurie a sa fiind bucuria fiicei ei și a nepoțelului ei.

”Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat, 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă, pentru un alt traseu.

Un priority pass costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Totul este o japcă acolo! Trebuie să arăți testul Covid, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro. 

Bucuria ei a fost bucuria copiilor

Nici mâncare nu a fost pe placul ei. Ea a povestit că abia a găsit un restaurant, de unde a luat carne de vită. ”Dar mereu carne de vită, cât să mănânc?”, a mai spus iubita lui Gabi Bădălău.

 ”E genul de fast-food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț … Iar la hotel? Mâncarea proastă, trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea. Am stat în hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar.

Mâncarea e făcută pe repede înainte. Ceva rău și scump. Le-aș cere dublu, dacă m-ar vrea din nou acolo. Aș negocia la sânge. Eu am mâncat salată și vită la Steakhouse, cu programare. Am stat 3-4 zile, m-am chinuit să găsesc una. Eu mi-am luat banii cu mine, nu asta a fost problema”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Una peste alta însă, copiii s-au declarat fericiți, iar asta înseamnă că această călătorie a meritat.

”Orice jucării am luat. Doi copii, al meu și al soră-mii, au fost bucuroși. Asta a fost singura mea bucurie la Disney, bucuria lor. E 180 de euro meniul de copil, am cumpărat tot ce au vrut ei. Cea mai ieftină jucărie e 80 de euro. Și de trei ori pe zi își luau. Păi cum să nu iei, când auzi ”Mami, o vreau, e ultima”. Se uită cu ochii ăia mari la mine, cum să nu-i iau? Am fost să-i îndeplinesc un vis Sofiei și nepoțelului meu”, a încheiat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro