Mama lui Gabi Bădălău a trecut de partea Claudiei Pătrășcanu. Ce amestec are Bianca Drăgușanu EXCLUSIV

Mama lui Gabi Bădălău a trecut de partea Claudiei Pătrășcanu. Ce amestec are Bianca Drăgușanu EXCLUSIV
Femeia nu o suporta pe Bianca Dragusanu

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu condinuă cu o răstunare incredibilă de situație.

Răsturnare de situație în cazul scandalului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Cei doi se judecă de mult timp pentru custodia celor doi copii, iar în diversele înfățișări pe care le-au avut în fața judecătorilor, atât Claudia, cât și Gabi și-au adus acuze unul altuia.

Acum, situația pare să se întoarcă în favoarea Claudiei Pătrășcanu. Mama lui Gabi Bădălău, femeia de afaceri Rodica Bădălău, a trecut de partea norei sale, cu care până de mult era la cuțite.

Mama afaceristului a trecut de partea fostei nore

Se pare că femeia nu o acceptă deloc pe Bianca Drăgușanu și vrea ca fiul ei să stea departe de blondină. În acest sens, Rodica Bădălău s-a dat de partea norei sale în tot scandalul privind divorțul.

”Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, ne-a mărturisit o sursă din anturajul familiei Bădălău, în eclusivitate pentru impact.ro.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, relație cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de mai multe luni, timp în care au avut parte și de certuri și despărțiri, la fel cum s-a întâmplat cu toate relațiile blondinei.

După ce au vorbit despre nuntă și despre un eveniment extrem de luxos și opulent, cei doi s-au despărțit. În urmă cu câteva zile, ambii au decis să își mai dea o șansă.

„De ceva timp, evit să mai vorbesc despre viața mea personală. Iubirea sau o relație dintre două persoane trebuie trăită, nu expusă public. Vă pot spune doar că sunt foare bine din toate punctele de vedere’, a declarat Bianca Drăgușanu după ce s-a împăcat cu omul de afaceri.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut luna aceasta o nouă înfățișare în fața judecătorilor.

Afaceristul le-a spus magistraților că își dorește ca cei doi băieți să locuiască în București, aproape de el și familia lui. Cei doi minori sunt momentan în grija Claudiei Pătrășcanu și locuiesc în Constanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI