Bianca de la Puterea Dragostei îl face praf pe Nelson Mondialu: „Gata cu respectul. Spun tot ce a făcut”

Bianca de la Puterea Dragostei îl face praf pe Nelson Mondialu: „Gata cu respectul. Spun tot ce a făcut”
Bianca Comănici îl face praf pe Nelson Mondialu

În urmă cu aproape o săptămână, Bianca de la ”Puterea Dragostei” povestea că ar putea urma o colaborare cu un vlogger din România pe care la cunoscut recent. Fanii brunetei susțin că ar fi vorba de un jucător de fotbal din SUA, care s-a mutat recent în Capitală.

Bianca de la Puterea Dragostei îl face praf pe Nelson Mondialu

Cu toate că Bianca și Livian nu mai sunt împreună, el având deja pe altcineva, tatăl lui se pare că nu poate să o iute pe câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu vorbește mai tot timpul în vlog-urile postate pe canalul său de YouTube despre fosta iubită a fiului său, pe care o jignește de fiecare dată. Ultima oară când a atacat-o a fost atunci când bruneta a anunțat posibila ei colaborare cu vloggerul.

Deși până acum Bianca a preferat să evite orice discuție și să nu vorbească urât despre Nelson, se pare că frumoasa brunetă s-a decis să-i răspundă. Sătulă de jignirile publice aduse la adresa ei, fosta concurentă de la Puterea Dragoste a decis să riposteze, mai mult l-a provocat pe Nelson la o confruntare live pe YouTube, pentru a pune capăt acestui conflict.

”Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul asta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut?

Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul individul că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani… uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om”, a scris Bianca Comănici aseară într-un video postat pe YouTube, potrivit WOWbiz.ro.

Bianca Comănici a spus tot
Bianca Comănici a spus tot ce a făcut Nelson Mondialu

Bianca Comănici: ”O să mă ocup eu de oamenii ăștia”

De asemenea, Bianca susține că Nelson Mondialu sună oameni și vorbește despre ea. Mai mult, bruneta afirmă că o să se ocupe de cei care o vorbesc și că nu îi este frică de ei sau de ce ar putea să i se întâmple.

”Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect ajunge”, a mai spus Bianca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI