Nelson Mondialu a fost bătut crunt când intra în casă. Ce a pățit interlopul

Nelson Mondialu a fost bătut crunt când intra în casă. Ce a pățit interlopul
Nelson Mondialu a fost bătut când intra în casă

Într-o postare pe vlogul său, Nelson Mondialu a anunțat că a fost victima unei agresiuni. Mai exact, acesta a fost bătut de mai muți bărbați. Vedeta a făcut primele declarații cu privire la incident.

Nelson Mondialu a fost bătut când intra în casă

Mai mulți bărbați l-au bătut pe Nelson Mondialu în scara blocului. El a vrut să arate urmăritorilor săi vânătăile dobândite în timpul bătăii. După cum susține, Nelson știe deja cine sunt atacatorii, însă nu a vrut să dezvăluie identitatea celor care l-au bătut.

”Uitați, am fost atacat. Mergem până la Curtea de Justiție dacă trebuie. Am fost atacat. Înțelegeți cum stă treaba? Da, e adevărat. Mi-a dat… Am să vă povestesc tot. Și știu cine sunt. I-am aflat. Am ieșit din scara blocului, voiam să fac o plimbare, să mă duc la piață să fac cumpărături.

Agresori, vedeți, am vorbit la plural. Cinci au fost pe mine. Ies afară din scara blocului cu coșarca. Am vrut să mă duc în piață. M-am dus spre garaj și întorc capul spre stânga și văd că geamul este deschis, am vrut să strig. Voiam să plec cu Petrică la piață. Petrică nu a răspuns.

Spre garaj, pe partea dreaptă fiind parcările, eu făcând 6-7 metri, am auzit un geam închizându-se și m-am oprit, m-am uitat în sus și mi-a venit o lovitură. Am căzut jos.” a spus Nelson Mondialul în vlog, potrivit Cancan.ro.

S-a lăudat cu averea lui

Cu ceva timp în urmă, Nelson Mondialu își arăta avuțiile într-un live pe pagina personală de socializare. El era supărat pentru că un concurent de la emisiunea ”Puterea Dragostei” l-a făcut ”sărac” și ”cerșetor”.

Ce a pățit Nelson Mondialu
Nelson Mondialu a fost bătut crunt când intra în casă. Ce a pățit interlopul

Interlopul care are sute de mii de abonați pe canalul său de YouTube, este urmărit de sute de mii de persoane și pe conturile sale de Facebook și Instagram. Nelson Mondialu s-a filmat live pe Facebook pentru a le arăta tuturor averea sa.

”Vă salută imperatorul virtualelor. Cu ce vreți să vă salut? Cu aur, mânca-v-aș Dumnezeul vostru?! V-am zis că vă iau în primire. Imperatorul vă salută cu pocalul. Fiți atenți, m-au atacat iar. M-au făcut sărac, m-au făcut culduş (n.r.- cerșetor). Uitaţi ce am pe masă, numai din alea de aur, mânca-v-aș! Mi-au zis că n-am bani, că n-am casă… cine, măi!? Ciobu’ râde de oala spartă!“, a spus Nelson Mondialu, potrivit Adevărul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI