Cauza spirituală a bolilor și afecțiunilor. Lidia Fecioru: „Gelozia este a ficatului și a fierii. Frica este a rinichilor”

Cauza spirituală a bolilor și afecțiunilor. Lidia Fecioru: „Gelozia este a ficatului și a fierii. Frica este a rinichilor”
Cauza spirituală a bolilor și afecțiunilor

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre cauza spirituală a bolilor și afecțiunilor. Lidia Feciorul a explicat cum emoțiile negative pot îmbolnăvi trupul, dar și cum se poate scăpa de aceste emoții negative. Iată ce a spus Lidia Fecioru.

Cauza spirituală a bolilor și afecțiunilor. Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a venit în ediția de azi a emisiunii La Măruță, unde a explicat ce boli poate să provoace o viață tristă, o viață trăită în negativitate.

„Sunt unele probleme, sunt multe lucruri care vin din modul de viață. Dacă trăim o viață tristă, începe să vină o formă de negativitate, iar noi vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli.

Suntem rodul gândirii noastre. Invidia, egoismul, îmbolnăvește foarte tare. Eu mă bucur că tu ai o familie frumoasă și mie Dumnezeu sau Universul îmi va întoarce înzecit. Femeile, când își vorbesc de urât bărbatul, se lovește cu lovituri în organele ei genitale.

Ne trezim cu tot felul de tumori, pentru că își reprimă feminitatea blamându-și partenerul de viață. Este alegerea fiecăruia cum trăiește. Îți vei da seama că într-o zi trebuie să schimbi ceva, bine cu forța oamenilor nu se poate face.”, a spus Lidia Fecioru.

Organele interne afectate de emoțiile negative

Lidia Fecioru a explicat cum sunt afectate organele interne de emoțiile negative:

„Forma de stres în care trăim se reflectă în glanda tiroidă. Un om bolnav emoțional. Nu trebuie să-ți fie milă, pentru că de milă ajungi. Se îmbolnăvește tiroida și de aici începe coșmarul.

Frica, ea este a rinichilor. Ea se duce către sistemul neurovegetativ, ne dăm peste cap tot ce înseamnă pancreas. Important este să fim echilibrați. Trebuie să găsim să facem lucruri frumoase pentru noi. Și sportul ajută, ne ajută să ne eliberăm de energia negativă și ne face să ne placă de noi.

Anxietatea, dacă este de mai mult timp, este o formă de depresie, atunci este deja o problemă și trebuie rezolvată la un psiholog sau psihiatru.

Gelozia este a ficatului și a fierii. Omul se supără pe el. Eu am trăit cu un om foarte gelos, am încercat să salvez relația, dar nu a mers. Omul nu se schimbă, doar se mai pot educa anumite lucruri.

Când doare coloana înseamnă că ducem în spate foarte multă lume și trebuie să o dăm jos. Cei pe care i-ai dus în spate vor cădea și se vor scutura, dar tu vei rămâne jos”, a mai spus Lidia Fecioru.