Bat clopote de nuntă în showbizul românesc. Vedeta TV care a fost cerută de soție

Bat clopote de nuntă în showbizul românesc. Vedeta TV care a fost cerută de soție
Bat clopote de nuntă în showbizul românesc

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul nostru. O vedetă îndrăgită de public a fost cerută de soție. Vedeta nu exclude nici varianta de a deveni din nou mamă și susține că „va îmbrățișa mereu ceea ce-i oferă Dumnezeu”. Iată despre cine anume este vorba!

Pentru cine bat clopote de nuntă în showbizul românesc

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul autohton. Majda Aboulumosha, coprezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, este în al nouălea cer.

La 34 de ani, actrița trăiește o frumoasă perioadă a vieții, atât pe plan profesional, cât și personal. Viața ei nu a fost însă întotdeauna simplă și lină, însă acum se bucură de momente cu adevărat fericite. Se simte liniștită, dar mai ales recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiește și pentru tot ceea ce a învățat.

„La 34 de ani mă simt puțin ca la 33 și aproape ca la vârsta de 35, care se apropie: liniștită, recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc și pentru tot ce-am învățat”, a declarat Majda, pentru Viva.ro.

Nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

Majda Aboulumosha a mărturisit că până acum nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințele foto, însă nu este deloc exclus ca și acest lucru să se întâmple.

„Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului.

Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă”, a mai spus vedeta Pro TV.

Majda Aboulumosha a mărturisit că iubitul ei a cerut-o deja în căsătorie, chiar de mai multe ori, și chiar i se adresează ca fiindu-i soție.

 „Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”, a mai dezvăluit prezentatoarea.

Se mută în casă nouă

Majda Aboulumosha nu exclude va pe viitor să devină mamă pentru a doua oară, însă lasă lucrurile să decurgă de la sine.

„Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Majda Aboulumosha și iubitul ei, Mihai, sunt împreună de cinci ani. Cei doi își mai realizează un vis și urmează să se mute la casa în care au investit, în apropiere de București.