17 iun. 2022 | 18:23

Majda Aboulumosha și-a tradus numele în română. Crezi că ghicești ce înseamnă, de fapt? VIDEO EXCLUSIV

Monden
Majda Aboulumosha și-a tradus numele în română. Crezi că ghicești ce înseamnă, de fapt? VIDEO EXCLUSIV
Majda Aboulumosha si-a tradus numele in romana

La cei 33 de ani ai săi, Majda Aboulumosha declară fără niciun fel de reținere că sufletul ei aparține românilor. Vedeta se prezintă oricui vrea să cunoască detalii despre ea „pe jumătate româncă, pe jumătate arăboaică”. Aceasta a debutat în lumea televiziunii încă de la 12 ani, prezentând modă, ca mai apoi să-și facă un nume în diverse telenovele. Cel mai recent a putut fi văzută în echipa „Faimoșilor”, de la emisiunea-concurs „Survivor”, pentru ca mai apoi să aibă o emisiune TV în trustul PRO.

Majda Aboulumosha, vedeta pe jumătate româncă, pe jumătatea arăboaică

Motivul? Tatăl ei este un arab libanez, un părinte pe care viața a făcut în așa fel încât să nu-l vadă preț de un sfert de veac. Dar după care nu a ezitat să-l caute ani buni, atunci când în adâncul ei a simțit că trebuie să facă asta.

În tot acest timp, cei din jur îi spuneau că demersul său e unul fără rost. Atunci când l-a găsit, l-a reprimit cu brațele deschise în viața ei, fără niciun fel de resentimente.

Recunoaște cu sinceritate că nu știe limba arabă. Abia rupe câteva cuvinte. Compensează, în schimb, cu limba turcă, o țară în care admite că mai „fuge” din când în când o scurtă perioadă de timp, fiindcă se simte atrasă de ea.

De altfel, Turcia a fost cadrul în care a Majda Aboulumosha a filmat emisiunea „Femeia alege”, difuzată la PRO 2. Acest lucru nu a făcut decât s-o bucure! Serialele „Regina”, „Aniela”, „ Iubire și Onoare”, sau, mai de curând, „Fructul oprit” sunt doar câteva din producțiile în care prezența sa a fost remarcată.

Majda se traduce prin „curaj” din limba arabă

„De felul meu sunt o femeie curajoasă! De altfel și traducerea numelui meu, Majda, asta înseamnă: curaj! Sunt o fire ambițioasă, dar și mamă de meserie, dacă pot spune așa.

Mai ales de când s-a născut fetița mea, Jacqueline, a fi mamă mi se pare cea mai frumoasă meserie din lume. Atunci când o îmbrățișezi, o faci cu dragoste!”, a precizat ea în exclusivitate pentru Impact.ro.

Majda recunoaște că încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil cu fetița ei, dar are timpul extrem de bine calculat:

„Am parte de un timp destul de comprimat, cel pe care-l pot petrece cu ea, fiindcă am foarte multe activități. Încerc să ajung și la sală, încerc să mă gândesc și la proiectele de viitor de pe televizor. E drept, acum am o mică pauză. Una peste alta, mă bucur de lucrurile care sunt normale, fiindcă astea îmi aduc mie fericirea!”.

Majda și-ar mai dori copii

Majda e deschisă și ideii de a avea mai mulți copii deși susține că „nu are nimic programat”.

„Când va vrea Dumnezeu, va veni poate un al doilea copil. Eu iubesc copiii, am spus asta întodeauna, însă nu am nimic programat în această direcție”, ne mai adaugă ea.

Pe de altă parte, frumoasa vedetă nu crede în Făt-Frumos.

„Eu nu cred în basme d-astea, gen Făt-Frumos. Îți dai seama unde am ajunge dacă femeia s-ar concentra pe povești dintr-astea, de genul tu ești zâna și trebuie să-l găsești pe Făt-Frumos și orice femeie ar aștepta ani de zile să apară unul pe un cal, adică să vină Făt-Frumosul ei?

Nu există așa ceva! D-aia spun: frumusețea vine din interiorul omului. În plus, trebuie să te concentrezi pe ceea ce e real. Nu cred în Feți-Frumoși și nici nu-mi place ideea!”, sună crezul personal al Majdei.

Unul în care încrederea în propriile forțe e nelipsită. Și la care se adaugă nelipsita sa vorbă de duh, potrivit căreia „frumusețea fiecăruia vine doar din interiorul omului!”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro