Lovitură dură pentru Majda Aboulumosha. Vești proaste din partea trustului PRO

Lovitură dură pentru Majda Aboulumosha. Vești proaste din partea trustului PRO
Ce veste tristă a primit Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha s-a bucurat enorm în momentul în care a început un nou proiect și s-a ocupat de show-ul matrimonial ‘Femeia alege’. Totuși, frumoasa prezentatoare de televiziune a primit o veste proastă din partea trustului PRO cu privire la emisiunea pe care o prezintă.

Ce se întâmplă cu show-ul pe care îl prezintă Majda Aboulumosha

Emisiunea ‘Femeia alege’ a început la final de septembrie și ar fi trebuit să se termine la începutul anului viitor, după patru luni. Magda Aboulumosha dezvăluia în trecut că o să se întoarcă în țară în luna ianuarie 2022, dar se pare că planurile ei s-au schimbat radical.

„Muncim non-stop de când am aterizat. Nu am apucat să cutreier prin Istanbul. Am emoţii pentru acest proiect, se simt cele două ore dormite pe noapte, dar cred că oamenii se vor regăsi în această emisiune.

Avem cinci femei puternice în show. Eu mă voi întoarce în ţară la finalul lunii ianuarie, sunt multe lucruri de făcut, de descoperit, de filmat.”, spunea Majda Aboulumosha la Vorbeşte Lumea.

‘Femeia alege’ nu o să mai fie în grila Pro 2

‘Femeia alege’ a avut premiera pe data de 20 septembrie și a fost prima producție Pro 2 din ultimii ani. Emisiunea este filmată în Turcia și urmărește povestea unor femei care sunt în căutarea dragostei. Show-ul este difuzat zilnic de la 19:00 și 22:30.

Totuși, se pare că emisiunea o să iasă din grila Pro 2 mai devreme decât se aștepta toată lumea. Finala ‘Femeia alege’ o să aibă loc dumnică, 7 noiembrie, potrivit tvmania.ro. Începând cu data de luni, 8 noiembrie, în locul show-ului o să fie difuzat un serial.

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, cu specializarea Turism. Mama ei este de origine româncă, în timp ce tatăl său este libanez. Aceasta și-a regăsit tatăl la vârsta de 25 de ani, după ce o abandonase pe când avea un an.

Frumoasa prezentatoare de televiziune a cucerit inima publicului românesc după ce a apărut în mai multe producții pe car nimeni nu le poate uita. Aceasta a interpretat-o pe Lenți, sora lui Sile din telenovela ‘Regina’, pe Yvonne în serialul ‘Aniela’, dar și pe Nadira în ‘Iubire și Onoare’.

De asemenea, actrița a mai apărut în câteva producții care se bucură de foarte mult succes. Aceasta a acceptat provocarea de la Kanal D și a trecut peste obstacolele din show-ul ‘Survivor România’ dar a participat și la ‘Ferma’ de la PRO TV.