Bat clopote de nuntă! Cerere superbă în căsătorie în showbizul românesc

Bat clopote de nuntă! Cerere superbă în căsătorie în showbizul românesc
Nuntă mare în showbiz: un cântăreț și-a cerut iubita în căsătorie

Nuntă mult așteptată în showbiz-ul românesc! Un cuplu celebru și extrem de iubit de internauți se pregătește de marele eveniment. Cei doi viitori miri au acum parte de mari emoții după ce recent aceștia s-au logodit. Un cântăreț celebru și-a cerut în sfârșit iubita de soție. Cuplul are deja un băiețel și își dorește să mărească familia în viitorul apropiat. Fanii lor sunt în culmea fericirii după ce au aflat veștile deosebite.

Nuntă așteptată în showbiz-ul românesc: două vedete s-au logodit

Culiță Sterp și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe iubita sa în căsătorie. Cei doi s-au logodit recent, iar acum au împărtășit cu fanii câteva poze care au imortalizat momentul extrem de emoționant. Celebrul manelist are deja un copil cu Daniela Iliescu.

Aceștia se cunosc de când erau adolescenți, însă dragostea a venit peste ei în urmă cu puțin timp. Cântărețul a trecut anterior printr-un eșec amoros și a divorțat cu scandal de Carmen de la Sălciua.

Bărbatul a continuat să creadă în iubire și să spere că își va găsi jumătatea, lucru care s-a întâmplat. El se bucură acum de statutul de tată, iar în curând va îmbrăca din nou costumul de mire.

Fanii se bucură enorm pentru veștile bune primite acum și pentru faptul că aceștia vor trece în sfârșit la pasul următor în relația lor. Culiță a postat alături de imaginile superbe și un mesaj emoționant despre experiența trăită.

Vedeta a susținut că a avut parte de cei mai frumoși trei ani alături de Daniela, care i-a schimbat viața total aducându-l pe lume pe băiețelul care îi seamănă izbitor. Cel din urmă a subliniat că și-a dat seama că ea este femeia lângă care își dorește o familie mare cu cât mai mulți copii.

,,Te iubesc din toată inima”

,,A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne 🙏

In cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea! 🤍”

În emisiunea La Măruță, Culiță Sterp și viitoarea soție au povestit cum a decurs cererea în căsătorie, în timpul filmărilor unui videoclip.

Culiță Sterp: Am emoții când mă gândesc la momentul acela. De foarte puține ori în viață am avut astfel de emoții. Piesa se numește: „Nu pot iubi alte femei”. Copilul nostru azi face un an. Îi pregătim o surpriză. Vreau doi copii, să fiu ca tine, Măruță. Petru toată lumea a fost o surpriză cererea în căsătorie. Ea a început să plângă, la fel și eu.”, a spus artistul, în ediția din 17 iunie a emisiunii La Măruta.

Urmăriți Playtech.ro și pe