23 oct. 2024 | 15:05

Barack Obama, cel mai mare fan Eminem. Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist, clipul e viral

Politică Externă
Barack Obama, cel mai mare fan Eminem. Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist, clipul e viral
Barack Obama: „M-am simțit într-un fel după Eminem”

Fostul președinte Barack Obama a surprins un miting din Detroit. Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist Eminem, iar acum clipul e viral. Momentul s-a petrecut în timp ce susținea campania vicepreședintelui Kamala Harris. Mulțimea a aplaudat când Barack Obama, cel mai mare fan Eminem, a cântat pe scenă. De asemenea, Eminem, prezent la miting, a îndemnat alegătorii să iasă la vot. Obama l-a criticat pe Donald Trump, subliniind importanța participării la vot în statul Michigan, un stat-cheie în lupta electorală.

Barack Obama, cel mai mare fan Eminem, la mitingul pentru Kamala Harris

Într-un moment din timpul unui miting în Detroit, fostul președinte Barack Obama a surprins mulțimea făcând rap pe melodia de succes a lui Eminem, „Lose Yourself”.

Barack Obama, cel mai mare fan Eminem. Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist, clipul e viral

Urcând pe scenă pentru a susține campania prezidențială a vicepreședintelui Kamala Harris, Obama a interpretat versurile spunând: „Am participat la o mulțime de mitinguri, așa că de obicei nu am emoții. Dar m-am simțit într-un fel după Eminem”.

Fostul președinte, în vârstă de 63 de ani, a continuat apoi să cânte celebrele versuri de deschidere ale piesei, spunând că are emoții și mulțimea a izbucnit în aplauze și urale, în timp ce fostul președinte glumea despre emoțiile sale de pe scenă.

Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist, iar clipul e viral

La mitingul din Detroit, care a avut loc cu doar câteva zile înainte de începerea votului anticipat în Michigan, au participat mai multe personalități proeminente alături de Barack Obama.

Eminem, care a fost mult timp împotriva fostului președinte Donald Trump, a vorbit scurt la eveniment, încurajând alegătorii din Detroit să își folosească vocea în alegerile viitoare.

„Lumina reflectoarelor este asupra noastră mai mult ca niciodată. Cred că este important să vă folosiți vocea, așa că încurajez pe toată lumea să iasă și să voteze”, a spus Eminem mulțimii.

Barack Obama, cel mai mare fan Eminem. Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist, clipul e viral

După discursul lui Eminem, Obama a urcat pe scenă pe ritmul melodiei Lose Yourself, făcând referire la linia de deschidere a cântecului în momentul în care și-a început discursul

Evenimentul plin de vedete, la care a participat și Calvin Johnson, membru al NFL Hall of Fame, a urmărit să sporească entuziasmul alegătorilor din Detroit, un oraș crucial în viitoarele alegeri.

Fostul președinte Barack Obama Obama l-a criticat pe Donald Trump

De asemenea, Barack Obama a folosit mitingul pentru a-l critica pe Donald Trump, referindu-se la comportamentul acestuia la o recentă adunare municipală, unde Trump a ales să distreze mulțimea cu muzică, în loc să se implice cu alegătorii.

„Dacă bunicul tău s-ar comporta așa, ai fi îngrijorat. Nu avem nevoie să vedem cum arată un Donald Trump mai bătrân, mai nebun și fără garduri de protecție”.

Barack Obama, cel mai mare fan Eminem. Fostul președinte a cântat piesa legendarului artist, clipul e viral

Mulți utilizatori de social media și-au exprimat entuziasmul cu privire la acest moment unic. Un utilizator al platformei X și-a împărtășit admirația, afirmând: „Nu-l puteam iubi mai mult pe Obama. Tocmai a făcut un mic cântec rap după Eminem în Michigan”.

Un alt utilizator a subliniat semnificația ocaziei, menționând: „Obama, care cântă rap «Lose Yourself» în timp ce stă alături de Eminem în Detroit, la un miting Harris, într-o arenă în care Trump a încercat să fure alegerile din 2020, este politicianism de nivel superior!”.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Euro explodează. Seism pe piața valutară
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Tragedie în lumea filmului. A murit mult prea devreme. Tom Cruise...
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro