04 oct. 2024 | 12:48

Eminem va fi bunic! Modul inedit prin care artistul a anunțat că fiica lui este însărcinată

Monden
Eminem va fi bunic! Modul inedit prin care artistul a anunțat că fiica lui este însărcinată
Eminem va fi bunic! Modul inedit prin care artistul a anunțat că fiica lui este însărcinată

Celebrul cântăreț de rap Eminem urmează să fie bunic. Fiica lui, Hailie Jade, este însărcinată, iar artistul a dat vestea cea mare într-un mod inedit. Gestul pe care l-a făcut a emoționat o lume întreagă.

Fiica lui Eminem este însărcinată cu primul copil

La câteva luni de când s-a căsătorit cu partenerul ei, Evan McClintock, Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, a anunțat că este însărcinată. La 28 de ani, Hailie va aduce pe lume primul ei copil și, în același timp, Eminem va deveni bunic. Cei doi au dat vestea într-un mod inedit, mai exact prin intermediul unei melodii.

Eminem și fiica lui apar împreună în videoclipul piesei ”Temporary”, unde, la un moment dat, tânăra îi dăruiește tatălui ei un tricou de fotbal, pe spatele căruia este scris mesajul ”bunic”. Eminem primește și o ecografie cu viitorul lui nepot, iar emoțiile îl copleșesc atât pe el, cât și pe fiica sa.

Videoclipul conține numeroase imagini din arhiva personală a familiei, de când Hailie era mică, până în prezent, inclusiv imagini de la nunta ei, care a avut loc în vară. Versurile conțin un mesaj sensibil, piesa fiind scrisă de Eminem pentru fiica sa, mai exact pentru perioada în care el nu va mai fi.

Eminem, un familist convins

Chiar dacă Hailie este singura lui fiică biologică, Eminem a spus întotdeauna că are trei copii. Ceilalți doi au venit în viața lui prin intermediul fostei soții, mama lui Hailie, iar Eminem nu a făcut diferențe între ei. Hailie Jade Scott Mathers este fiica biologică a lui Eminem și a fostei sale soții, Kim Scott. Hailie s-a născut pe 25 decembrie 1995 și este cea mai cunoscută dintre copiii rapperului, deoarece Eminem a vorbit adesea despre ea în versurile sale.

Hailie a urmat cursurile liceului Chippewa Valley High School din Michigan, unde a excelat, obținând note foarte bune și fiind implicată în activități extracurriculare. După liceu, a studiat la Universitatea de Stat din Michigan, unde a obținut o diplomă în psihologie.

În ultimii ani, Hailie a devenit o personalitate activă pe rețelele sociale, acumulând un număr mare de urmăritori pe Instagram, unde împărtășește momente din viața sa de zi cu zi, inclusiv despre modă, fitness și stil de viață. Deși nu este implicată direct în industria muzicală sau de divertisment, faima tatălui său și personalitatea sa distinctă i-au adus o mare popularitate pe platformele sociale.

Alaina Marie Mathers este fiica biologică a surorii gemene a lui Kim Scott, Dawn Scott. Dawn a avut probleme serioase cu drogurile, iar Eminem a adoptat-o legal pe Alaina, tratând-o ca pe propria sa fiică. Alaina s-a născut în 1993, fiind cu doi ani mai mare decât fiica biologică a artistului. Whitney Scott Mathers este fiica biologică a lui Kim Scott dintr-o relație anterioară cu un alt bărbat, dar Eminem a adoptat-o legal și pe ea. Whitney s-a născut în 2002.

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Românii fug de aceste meserii bine plătite. Angajatorii sunt în haos
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
A murit cel mai iubit actor. A făcut infarct în noaptea de joi spre vineri. A fost o legendă
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro