Băiatul unui primar PSD, violență fără precedent. I-a tăiat degetul unui copil și i l-a dat câinelui

Băiatul unui primar PSD, violență fără precedent. I-a tăiat degetul unui copil și i l-a dat câinelui

Fiul unui primar PSD a fost arestat după ce i-a tăiat degetul unui minor cu toporul, iar mai apoi i l-a aruncat câinelui să-l mănânce. Imaginea de ansamblu este cu atât mai oribilă cu cât bărbatul îl ținea pe băiat în sclavie. Mai multe detalii despre cazul șocant, în continuare.

Fiul unui primar PSD a mutilat un copil

Fiul unui primar din Brașov a fost arestat pentru vătămare corporală de oamenii legii, după ce a torturat un copil pe care îl ținea în sclavie. Pentru că a încercat să scape de bătăile și munca grea la care era supus, fiul edilului i-a tăiat degetul băiatului și l-a dat la câine.

Incidentul s-a petrecut în comuna brașoveană Crizbav, fiul primarului Sorin Balași (59 de ani), fiind arestat. Sătul de umilințele la care era supus zilnic și cantitatea mare de sarcini, băiatul în vârsta de 16 ani a încercat să scape, fugind de la stână. În felul acesta, el spera că își va putea recăpăta libertatea.

Agresorul a fost arestat

După ce l-a prins și bagat cu forța într-o mașină, fiul edilului l-a supus unei cruzimi greu de imaginat. Inculpatul i-a tăiat degetul adolescentului, aruncânu-l unui câine.

Din cauza hemoragiei şi a şocului prin care a trecut, băiatul a ajuns la spital. Cutremurați de povestea sa, cadrele medicale au sunat la Poliție.

„Vineri, Poliția Municipiului Brașov ne-a solicitat pe Telefonul Copilului prezența unui angajat în vederea audierii unui minor. Sâmbăta, acesta a fost preluat în regim de urgența și plasat într-un centru“, a declarat Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

Bărbatul a fost reținut și arestat preventiv, în urma deciziei magistraților Judecătoriei Brașov. Agresorul se consideră nedreptăţit, motiv pentru care a atacat decizia şi cere să fie lăsat în libertate.

În prezent, adolescentul se află într-un centru al Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului (DGASPC) Braşov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI