Tragedie în politică! Un primar din România a murit din cauza covid

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD

Este doliu în politica din România. Un fost membru al Partidului Social Democrat a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus. Bărbatul este un fost primar din România și avea 71 de ani.

Tragedie în lumea politică din România! Un primar a decedat din cauza COVID-19

Tragedie în politica românească după ce un fost primar a decedat din cauza coronavirusului. Este vorba despre Neculai Stratulat, care a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Neculai Stratulat a fost membru PSD și primar al comunei Bălușeni din județul Botoșani.

Neculai Stratulat, în urmă cu o săptămână, a început să se simtă din ce în ce mai rău și a acuzat probleme de respirație. Familia s-a sesizat imediat și l-a adus de urgență la București. Astfel, Neculai Stratulat a fost internat în cele din urmă la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

Neculai Stratulat a decedat
Neculai Stratulat a decedat

Neculai Stratulat se afla la al treilea mandat de primar

Familia fostului politician a sperat până în ultima clipă să nu fie adevărat, însă, medicii au confirmat infectarea cu virusul ucigaș. Neculai Stratulat avea 71 de ani şi a fost membru al Partidului Social Democrat.

Neculai Stratulat era primar din 2008 şi se afla la al treilea mandat. Bărbatul, înainte de a fi primar, a fost directorul sucursalei din Botoşani a fostei Bănci Agricole.

Câți oameni a răpus coronavirusul în țara noastră

Pe de altă parte, până la data de 1 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 27.296 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.749 au fost externate, dintre care 19.314 pacienţi vindecaţi şi 1.435 pacienţi asimptomatici. Aceștia au fost externaţi la 10 zile după depistare. Până ieri, 1.667 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 30.06.2020 (10:00) – 01.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 16 decese, 5 bărbaţi şi 11 femei, ale unor pacienţi infectaţi cu COVID-19. Aceștia fuseseră internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Dâmboviţa, Mehedinţi, Bucureşti, Neamţ, Olt, Prahova şi Suceava.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI