Avertismentul logodnicului Elenei Marin. Ce se va întâmpla la Survivor România

Elena Marin a avut un parcurs surprinzător la Survivor. Faimoasa a fost implicată în mai multe dispute cu colegii de echipă, iar logodnicul ei a fost cel care i-a luat mereu apărarea. Lupta devine din ce în ce mai strânsă, iar fosta asistentă tv are toate șansele să câștige premiul cel mare.

Logodnicul Elenei Marin îi avertizează pe Faimoși

A venit timpul ca în echipe să se vorbească despre strategii și alianțe, iar Elena Marin este una dintre concurentele care are mari șanse să câștige marele premiu de la Survivor. Echipa Faimoșilor s-a scindat, după conflictul dintre Zanni și Elena. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar logodnicul Elenei Marin a intervenit în acest conflict de multe ori.

Acum, Andrei spune că echipa Faimoșilor s-a împărțit în două tabere. Una a celor care atacă, iar alta a celor care nu își doresc dispute, din care face parte și logodnica lui.

”De la începutul competiției până acum, s-au distins două tabere în echipa Faimoșilor. Tabăra „atacatorilor”, care caută, cu orice ocazie, să îi atace pe colegii care nu le convin, și tabăra „pacifistilor”, care își doresc o echipa unită și nu doresc conflicte în sânul echipei, cum ar fi Elena, Moro și Jador”, a spus logodnicul Faimoasei.

În plus, a spus tânărul, lucrurile devin din ce în ce mai complicate, iar asta pentru că „tabăra” lui Zanni a pus ochii pe Moroșanu și începe să devină ținta criticilor și atacurilor.

”Cătălin Moroșanu, ”Moartea din Carpați”, ar fi avut cel mai la îndemână cartea atacului, însă a căutat unitatea echipei, a dat dovadă de altruism, iar asta m-a făcut să îl apreciez enorm. Cred că fiecare dintre Faimoși îi „datorează” o parte din puncte lui Moro, a ridicat mereu moralul echipei în timpul meciurilor. Sunt convins că toți realizează asta, însă interesele unora au fost egoiste de la început și, cel mai probabil, așa vor rămâne.

Important este, mai mult că niciodată, votul publicului”, este de părere Andrei.

Ce se va întâmpla dacă Faimoșii pierd jocul de imunitate

Andrei a vorbit despre posibilitatea ca Faimoșii să piardă jocul de imunitate din această săptămână, spunând că lucrurile s-ar complica foarte tare.

” Sper să câștige cât mai multe jocuri, altfel atmosfera se va strică de tot în echipa Faimoșilor, mai ales dacă vor propune nume că Moroșanu la eliminare, în detrimentul conflictualului Sebastian.

Să nu uităm, fără Moroșanu, echipa Faimoșilor ar fi fost și mai destrămată, el este că un căpitan, îi ține cât de cât uniți, încearcă să îi facă să se concentreze la joc, nu la intrigi absurde, așa cum se întâmplă de multe ori. În felul lui, încearcă să elimine nedreptățile, să nu mai existe atacuri inutile între cei din echipă, dar, din păcate, este foarte greu ”, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin, pentru wowbiz.ro.

La consiliul din weekend, Sebastian Chițoșcă a nominalizat-o spre eliminare pe Elena Marin. Faimoasa a fost salvată, însă, de votul publicului, ieșind favorita celor de acasă. Andrei a mai vorbit despre apropierea dintre iubita lui, Jador și Moroșanu.

”Nu cred că sunt întâmplătoare apropierile Elenei de Moroșanu și de Jador. Sunt oameni sufletiști și sunt sigur că acesta este motivul, pentru că toți trei par să fie pe aceeași lungime de undă când vine vorba de competiție și de felul lor de a fi.

Toți vor să câștige, dar vor să o facă onorabil… Eu, pe de altă parte, încă mai sper la o minune pentru Jador, e un „nebun” frumos, bun pe traseu și cu suflet mare, merită să continue la Survivor România 2021”, a continuat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI