EXCLUSIV Iubitul Elenei Marin rupe tăcerea. Ce îi face Zanni concurentei, de fapt, când camerele nu filmează la Survivor 2021

EXCLUSIV Iubitul Elenei Marin rupe tăcerea. Ce îi face Zanni concurentei, de fapt, când camerele nu filmează la Survivor 2021
Iubitul Elenei Marin rupe tăcerea: ce îi face Zanni concurentei, de fapt, când camerele nu filmează la Survivor 2021

Discuțiile aprinse dintre concurenții de la “Survivor România” (Kanal D), din acest sezon, sunt la ordinea zilei. În centrul atenției se află Elena Marin, fosta asistentă a lui Mihai Morar, de la ”Răi, dar buni!”(Antena Stars), și Zanni, ambii concurenți în echipa”Faimoșii”, care nu reușesc să-și țină nervii în frâu, oferind adevărate show-uri în fața camerelor de filmare. Îngrijorat de toată această situație, care se amplifică de la o zi la alta, Andrei, logodnicul Elenei, și-a spus ”of-ul”, în exclusivitate pentru playtech.ro: ”Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat”.

“Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea”

“Căministule”, “Baba cloanță cotoroanță”, “mi-ai furat mâncarea” sunt doar câteva acuzații grave pe care Elena Marin și Zanni, concurenții show-ului de supraviețuire din Republica Dominicană, și le-au adresat, în momentele de tensiune. Discuțiile aprinse s-au amplificat și mai mult pe parcursul competiției, iar logodnicul roșcatei, Andrei, cu care Elena urmează să se căsătorească, când revine din Republica Dominicană, este îngrijorat:

“Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe”, ne-a spus Andrei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

“S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic. Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, ne-a mai spus Andrei.

”Mă voi ocupa, când vine acasă, să o hrănesc cu mâncare, dar și cu dragoste, „hrana” ei preferată”.

Pentru că a fost foarte afectată de răutățile celor din jur, de unele vorbe spuse de unii colegi, dar și de scandalul cu Zanni, fosta asistentă de televiziune nu și-a putut ascunde suferința, ba, din contră, a plâns în nenumărate rânduri. ”Din păcate, Elena e genul de om care „pune la suflet”. Oamenii care se hrănesc cu dragoste, de obicei, au acest mic defect. Încerc să îi transmit, în permanență, puterea de care are nevoie pentru a merge mai departe.

Este foarte greu să reziști într-un astfel de colectiv atunci când ești pacifist, de aceea o admir și mai mult pentru curajul ei și pentru ambiția de care dă dovadă, rezistând răutății vădite. A slăbit mult, într-adevăr, sper să mai câștige probe cu premii consistente și să mai ia în greutate.

Dacă nu, mă voi ocupa de asta când vine acasă, să o hrănesc cu mâncare, dar și cu dragoste, „hrana” ei preferată”, ni s-a mai confesat Andrei, pentru Impact.ro. Elena Marin și Andrei sunt împreună de doi ani și și-au propus ca, după întoarcerea vedetei din competiția de supraviețuire, să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI