Aurel Pădureanu continuă războiul cu Nicole Cherry. Ce i-a transmis, chiar înainte ca solista să nască EXCLUSIV

Aurel Pădureanu continuă războiul cu Nicole Cherry. Ce i-a transmis, chiar înainte ca solista să nască EXCLUSIV
Aurel Padureanu continua razboiul cu Nicole Cherry

Aurel Pădureanu nu vrea să facă pace cu nepoata lui, Nicole Cherry, pe care a ajutat-o să devină vedetă, nici după ce aceasta a făcut marele anunț, că va fi mămică: ”Nu am ce căuta la botezul copilului ei!”, ne-a declarat soțul regretatei Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Aurel Pădureanu continuă războiul cu Nicole Cherry

Tatăl lui Nicole Cherry și Aurel Pădureanu se află într-un veritabil război al declarațiilor, după decesul Corneliei Catanga. Aurel l-a acuzat pe George că, deși sunt rude, nu i-a fost aproape, la necaz.

„Nu mă interesează acest om. Îmi este silă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea, Cornelia, am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt”, ne spunea Aurel Pădureanu.

George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry, i-a dat replica:

“Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări, pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos”.

“N-am ce căuta la botezul copilului ei!”

Nicole Cherry a anunțat recent că va fi mamă de fetiță, însă Aurel Pădureanu nu a fost prea impresionat de veste, ba chiar a menționat, pentru Playtech.ro, că nu are de gând să meargă la petrecerea de botez:

“N-am ce căuta la nuntă sau la botezul copilului lui Nicole, chiar dacă mă invită! Ei au o răutate personificată. Nu mă duc nicăieri! Ei trebuie să știe că fericirea continuă nu există, dar vor vedea ei că nimic nu este permanent. De când a murit Cornelia mă opresc oamenii pe stradă și îmi dau flori ca să le duc la mormânt, iar neamul meu nu îmi nici măcar un telefon”.

Aurel Pădureanu: ”Nu pot să cred că acum Cornelia este în mormânt”

Aurel Pădureanu își revine cu greu după tragedia de acum trei luni, când Cornelia Catanga a fost răpusă de Covid-19:

”I-am făcut și pomana de trei luni, iar la două zile mă duc la cimitir și plâng de dorul ei. Nu pot să cred că acum Cornelia este în mormânt. Când merg la cimitir, găsesc multe flori aduse de persoane care au iubit-o și au apreciat-o necondiționat. A avut o înmormântare care nu a fost pe măsura valorii ei, merita să fie condusă pe ultimul drum de sute de oameni pentru că ea, Cornelia mea, a fost iubită și apreciată de o lume întreagă”, ni s-a mai confesat, pentru Playtech.ro, Aurel Pădureanu.