Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn. Și-a strigat disperarea

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn. Și-a strigat disperarea
Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn. Și-a strigat disperarea

Aurel Pădureanu nu își poate reveni după moartea Corneliei Catanga. După suferința teribilă provocată de evenimentul trist, artistul o duce foarte greu din punct de vedere financiar.

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn. Și-a strigat disperarea

Aurel Pădureanu și fiul lui Alex au ajuns să nu mai aibă cu ce să își plătească chiria. În perioada financiară, artistul nu a mai avut evenimente și cântări, motiv pentru care a primit o lovitură foarte dură: a fost evacuat din vila cu Bragadiru și s-a mutat cu chirie într-un apartament din Rahova.

Aurel Pădureanu și fiul lui plătesc acum 350 de euro chirie pentru apartamentul modest în care locuiesc, în timp ce pe vila din Bragadiru plăteau lunar 550 de euro.

După ce a fost refuzat de Gigi Becali în mai multe rânduri, când l-a rugat să îi ofere lui și fiului său o casă, Aurel Pădureanu a reușit să convingă pe altcineva să îl ajute. Este vorba despre un primar de sector, care i-a promis că îi va plăti chiria pentru o casă.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute.

Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la Theo Show.

Familia Corneliei Catanga avea probleme mari cu banii

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga aveau probleme grave cu banii înainte ca artista să moară. Cei doi aveau un imprumut de 90.000 de euro la bancă, făcut pentru a își renova vila din Chitila. La câțiva ani, însă, nu l-au mai putut plăti, așa că au fost executați silit și s-au mutat cu chirie în vila din Bragadiru.

Cei doi și-au strigat disperarea în timpul pandemiei, spunând că lipsa cântărilor i-a făcut să nu poată să își pună nici măcar o pâine pe masă.

La momentul decesului artistei, fiul acesteia a declarat că el și tatăl lui au bani pentru înmormântare.

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI