13 iun. 2021 | 12:56

Visul ciudat pe care l-a avut Nicole Cherry. Le-a spus imediat fanilor ce s-a întâmplat

Monden
Visul ciudat pe care l-a avut Nicole Cherry. Le-a spus imediat fanilor ce s-a întâmplat
Nicole Cherry, însărcinată, și cu vise ciudate

În 2013 scena showbiz-ului românesc era luată pe sus de o mică artistă ieșită din comun. Atunci avea 15 ani și toată lumea era impresionată de micuța Nicole Cherry. De atunci a mai avut câteva hituri, dar a dispărut din lumina reflectoarelor. Dacă pe plan artistic evoluția a intrat într-un con de umbră, pe plan personal lucrurile au evoluat în bine. Totul a culminat cu anunțul sarcinii și a relației sale cu Florin Popa.

„Furtuna” din showbizul românesc, la doar 15 ani

Pe numele real Nicoleta Janina Ghinea, tânăra născută pe 5 decembrie 1998 şi cunoscută ca Nicole Cherry, avea să fure startul în 2013. Cu piesa „Memories”, cu un sound nou și fresh, Nicole Cherry devenea rapid cel mai difuzat artist al momentului. Piesa a propulsat-o în topurile difuzărilor la radio și, ulterior, la TV. Au mai urmat apoi alte câteva piese, dar nu cu succesul avut cu această inspirată alegere. De altfel Nicole Cherry recunoștea într-un interviu că a simțit succesul în aer, odată cu lansarea acestei piese.

Micuța, surpanumită Adela de România a cunoscut foarte rapid succesul, ulterior fiind și vocea unui personaj îndrăgit în producția american „BFG”. Nicole Cherry i-a dat voce personajului Sophie și a interpretat și melodia principală a filmului, „Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir”. Ulterior, ușor, ușor, artista dispare din lumina reflectoarelor. Ultima sa piesă, lansată în 2019, „Pop That”, nu prea a avut succes ca predecesoarele sale.

Nicole Cherry, însărcinată, și cu vise ciudate

Dacă pe plan artistic evoluția a intrat într-un con de umbră, pe plan personal lucrurile au evoluat în bine. Totul a culminat cu anunțul sarcinii și a relației sale cu Florin Popa. Nicole și Florin sunt împreună din 2018, cunoscându-se pe vremea când artista avea doar 16 ani.

De atunci sunt împreună, formând un cuplu frumos, și acum mai fericit. Recent Nicole Cherry posta pe Instagram poze cu ea gravidă, ceea ce i-a bucurat pe fanii artistei. Numai că, recent, tânăra de 22 de ani le-a povestit, tot pe Instagram, de un vis ciudat avut în noaptea precedentă.

„Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea.

(…) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, le-a povestit Nicole Cherry fanilor ei.

Deja însărcinată în câteva luni, artista le-a mai recunoscut fanilor că se simte obosită și că ar avea nevoie de o pauză. Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, este viitorul tătic, la fel de fericit ca și artista. Inclusiv tatăl artistei ne declara că-și dorește să devină bunic cât mai repede.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
DOAMNA lumii filmului a murit după Paște: Cea mai mare care a trăit vreodată
Capital.ro
Românii care pot primi de la stat până la 12.000 de lei. Trebuie doar să depună o cerere
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro