Au uitat de camerele de supraveghere de la Ferma de pe Pro TV și nu au mai avut pic de rușine. Ce au putut sa facă

Au uitat de camerele de supraveghere de la Ferma de pe Pro TV și nu au mai avut pic de rușine. Ce au putut sa facă
Maria Constantin şi Marcel Toader, partidă de amor la Ferma

Este cunoscut că, de-a lungul timpului, în cadrul emisiunii de la Pro TV s-au legat idile care mai de care mai surprinzătoare, însă puţini au fost cei care au dat frâu sentimentelor. Doi concurenţi de la “Ferma” au uitat de camerele de supraveghere şi nu au mai avut pic de ruşine. Iată despre cine este vorba!

Concurenţii de la Ferma care s-au lăsat pradă sentimentelor

În cele cinci sezoane, “Ferma” a oferit telespectatorilor cele mai sincere şi neaşteptate reacţii din partea vedetelor care au participat la celebra competiţie. S-au legat idile, s-au destrămat prietenii sau, în cazul unora, această experienţă le-a întărit relaţia. Deşi au fost multe cupluri care au intrat în concurs, doar unul a stârnit controverse. În 2016, Maria Constantin şi Marcel Toader uimeau pe toată lumea cu partida de amor de la TV. Cei doi au uitat de camerele de supraveghere şi s-au lăsat duşi de val.

Aşa cum era de aşteptat, audientele au fost uriaşe, aceştia fiind singurii concurenţi care nu au mai ţinut cont de faptul că erau filmaţi. Un an mai târziu, în ciuda pasiunii arătate tuturor, au divorţat cu mare scandal. Motivul ar fi fost banii… sau lipsa lor! În 2019, Marcel Toader a murit în urma unui infarct.

Maria Constantin şi Marcel Toader, partidă de amor la Ferma
Maria Constantin şi Marcel Toader, partidă de amor la Ferma

Andrei și Grațiela Duban, şi ei participanţi ai emisiunii de pe Pro TV, nu au putut să se desfăşoare în voie, deşi ambii îşi doreau foarte mult asta.

“Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la Fermă. Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi. N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă. Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înţeles…”, a mărturisit Andrei Duban.

Imagini incendiare în cel mai recent sezon Ferma

“Ferma. Orăşeni vs. Săteni” a legat noi idile. Printre cei cu fluturi în stomac s-au numărat şi George Burcea şi Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte pe platourile de filmare, iar acum formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Aşa cum era de aşteptat, au avut şi ei câteva momente în care şi-ar fi dorit, cu siguranţă, să nu fie filmaţi.

Anna Lesko şi George Piștereanu au oferit scene uluitoare la Ferma, după ce au fost nevoiţi să doarmă împreună. Chimia şi atracţia dintre ei s-au văzut imediat, cei doi neputând sta prea mult departe unul de celălalt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI