Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la înmormântarea lui Marcel Toader. Măcar acum, ar fi putut trece peste asta

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la înmormântarea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit pe 3 august, în urma unui infarct. În data de 7 august, afaceristul a fost condus de familie și apropiați pe ultimul drum. La funeralii a participat doar una dintre cele 6 soții, Raluca, deși erau așteptate și celelalte neveste. Ce gest a făcut Maria Constantin și motivul pentru care l-a făcut.

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la înmormântarea lui Marcel Toader

Miercuri, 7 august, Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum de familie și de apropiați. De altfel, fostul rugbyst a fost toată viața înconjurat de mulți oameni, a trăit cum și-a dorit și a iubit intens, de unde și cele 6 divorțuri. Cele mai cunoscute sunt cu: Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin. Așadar, 6 soții, dintre care numai una i-a fost alături. Prima soție, Raluca, a hotărât să fie drept stâlp de sprijin familiei, în timp ce ultima, Maria Constantin, a lipsit din peisaj.

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la înmormântarea lui Marcel Toader. Măcar acum, ar fi putut trece peste asta
Imagine surprinsă la înmormântarea lui Marcel Toader

Interpreta de muzică populară Maria Constantin  a făcut un gest blamat de unii, dar potrivit pentru alții. În ziua înmormântării, potrivit spynews.ro, cântăreața a decis să trimită o coroană de flori, în pofida faptului că cei doi s-au despărțit cu scandal.

Ultima soție a afaceristului a trimis familiei Toader o coroană de flori

Artista ar fi vorbit cu o persoană apropiată de a lui Marcel Toader și s-ar fi scuzat că nu a putut ajunge să îl conducă pe ultimul drum. Maria Constantin și-a motivat absența argumentând cu faptul că nu ar fi vrut să dea ochii cu presa. Însă, cea care se pare că i-a rămas alături atât la bine, cât și la greu lui, dar și familiei lui în aceste momente a fost Raluca, prima sa soție și mama lui Maximilian, singurul copil.

Celelalte neveste și-au arătat compasiunea față de familie, în timp ce altele șocul. Spre exemplu, una dintre fostele soții, Anamaria Ferentz, este în Statele Unite și nu a transmis mai multe familiei decât condoleanțe. Gabriela Cristea s-a arătat șocată de veste, dar a participat la înmormântare, iar Maria Constantin și-a manifestat și ea, în primă fază, uimirea, trimițând familie o coroană de flori, dar nefiind prezentă la momentul funebru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI