Artista din România care încă are sechele după ce un TIR a intrat în mașina ei. Ce spune despre cioburile din piele EXCLUSIV

Artista din România care încă are sechele după ce un TIR a intrat în mașina ei. Ce spune despre cioburile din piele EXCLUSIV
Mira are sechele și acum, după ce un TIR a intrat în mașina în care se afla

Solista Mira, aflată în topurile muzicale cu piesa ”Cheia inimii mele”, a văzut moartea cu ochii în urmă cu 4 ani. Atunci, un TIR a izbit puternic mașina în care se afla alături de colegii de la Dj Project. Cu toate că o vedem zâmbitoare în videoclipuri și pe scenă, artista încă are de tras de pe urma acelui cumplit accident. Doctorii îi scot în reprize cioburile mici din față, iar adesea acuză dureri la coloană, mai ales după efort: ”Nu mi-am revenit, încă am probleme!”, ne-a declarat Mira, pentru Impact.ro.

Mira are sechele după ce un TIR a intrat în mașina ei

  • ”Când văd un TIR, rememorez ce s-a întâmplat!”

Mira, una dintre cele mai sexy soliste din showbiz-ul nostru, a rămas cu spaima de mașini de mare tonaj după ce, în 2017, un TIR a izbit mașina în care se afla alături de colegii de la DJ Project:

”Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez ce s-a întâmplat”, spunea ea, cu teamă, imediat după accidentul care era să o coste viața.

Dar solista cu chip de fotomodel încă nu a scăpat de cioburile care au rănit-o grav, în acea zi neagră. În urmă cu 3 ani, medicii i-au extras alte 5 cioburi din piele, foarte aproape de zona ochilor:

”Doar ce am venit de la ecografie şi mi-au descoperit încă 5 cioburi, la un an jumătate de la accident, după ce am scos alte 4. Vă zic fiindcă mă tot întrebaţi ce am lângă ochi: cicatrici”, scria artista pe Instagram.

Mira încă are de tras, după accident: ”Nu mi-am revenit!”

Dar, nici în ziua de azi, Mira nu este total refăcută din punct de vedere fizic. Întrebată de reporterii Impact.ro dacă a scăpat de toate cioburile care i s-au înfipt în față, în accidentul de mașină, solista nu a dorit să ofere detalii, dar a menționat, cu tristețe:

”Nu mi-am revenit, încă am probleme!”.

A văzut moartea cu ochii: ”O să am toată viață dureri de coloană”

Mira și colegii ei de la Dj Project au suferit un accident de mașină, în 2017, pe DN7, între Râmnicu Vâlcea spre Pitești. Un TIR s-a răsturnat atunci într-o curbă, acroșând două mașini, inclusiv pe a lor. Toți artiștii au fost transportați de urgență la spital, Mira suferind o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre:

”Voi rămâne cu probleme la coloană toată viaţa şi cu cicatrici pe faţă. Am şi acum probleme la nas. Sunt într-o perioadă de fizioterapie. Cam atât pot face pentru coloană, pentru că nu se poate interveni chirurgical. Ziua rezist, dar noaptea iau pastile contra durerilor şi pentru a putea dormi. Veştile bune sunt că pot să merg”, declara Mira pentru Antena Stars, după accident.

Câștigă 5.000 de euro, la un concert, în străinătate

Mira are succes pe scenă, fiind pe locurile fruntașe în topurile muzicale. Apropiații artistei ne-au dezvăluit tarifele ei la spectacole. Astfel, pentru un recital de 50 de minute ia 3.000 de euro-la cluburi și baluri, 4.000 de euro-la evenimente private, iar la concertele din străinătate primește 5.000 de euro.

Are și cerințe la spectacolele din afara Bucureștiului: cazare la hotel de minimum 3-4 stele, camere duble pentru 6-8 persoane. Artista se află acum în top cu videoclipul piesei ”Cheia inimii mele”, o nouă colaborare de succes cu DJ Project care i-a adus, până în acest moment, peste trei milioane de vizualizări pe internet.

Maria Mirabela Cismaru (Mira) s-a remarcat pe plan muzical în 2012, la “Vocea României” (PRO TV), unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, iar din 2017 cântă alături de DJ Project.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI