EXCLUSIV Fostul soț al lui Brigitte Sfăt, turnat la poliție de un membru DJ Project. Detalii stupefiante despre unul dintre cele mai ample dosare de prostituție din România

EXCLUSIV Fostul soț al lui Brigitte Sfăt, turnat la poliție de un membru DJ Project. Detalii stupefiante despre unul dintre cele mai ample dosare de prostituție din România
Fostul soț al Brigittei Sfăt, turnat la poliție de o vedetă

O mafie a traficului de carne vie, o lume în care fete de 15 ani au uitat ce înseamnă copilărie, ce înseamnă o joacă în fața blocului cu alți copii. Minore care au cunoscut încă de la o varstă fragedă abuzul, alcoolul, drogurile și contactul fizic cu zeci de bărbați pe zi.

Fostul soț al Brigittei Sfăt, turnat la poliție de un membru DJ Project. Detalii

În urmă cu cinci ani, procurorii DIICOT destructurau cea mai mare rețea de prostituție din Timișoara. Pe atunci, zeci de persoane erau săltate de mascați și duse la audieri: prostituate, clienți, dar și lideri ai clanului. Și nu orice clienți, ci judecători de calibru (Nicolae Tomuș), polițiști, avocați, oameni de afaceri, medici(medicul ortoped Horațiu Petrescu) etc.  O rețea ce cuprindea zeci de minore constrânse să se prostitueze și zeci de VIP-uri dispuse să plătească bani grei pentru sex cu fete mai mici decât proprii lor copii. Unul dintre șefii rețelei, au determinat organele legii, a fost Ovidiu Torj, nimeni altul decât fostul soț al lui Brigitte Sfăt, cu care aceasta are și o fetiță.

Despre capul rețelei de prostituție, cunoscut și ca membru al unor clanuri interlope din Timișoara, Brigitte a povestit, în urmă cu câțiva ani, că a încasat de la bărbat o bătaie soră cu moartea și atunci a decis să pună capăt căsniciei cu acesta. În urma interceptărilor, procurorii DIICOT au aflat că Ovidiu Torj și partenerul său dădeau organizau petreceri private, care se transformau în adevărate orgii, Petrecerile aveau loc în vilele lor, iar fetele erau filmate în timp ce întrețineau relații intime cu clienții. Mai apoi, dacă refuzau să se supună, erau șantajate și amenințate că imaginile video vor fi trimise părinților lor.

Fostul soț al Brigittei Sfăt, turnat la poliție de o vedetă
Fostul soț al Brigittei Sfăt, turnat la poliție de o vedetă

„Minore pentru VIP-uri”

Un alt nume sonor a fost implicat în dosarul “Minore pentru VIP-uri”. Este vorba despre liderul trupei DJ Project, Gino Manzotti. Pe numele său real Giuseppe Handke, artistul a fost clientul grupării infracționale și a întreținut contra-cost raporturi sexuale cu mai multe minore, grație relației strânse de prietenie pe care a legat-o cu Paul Mînzu și Octavian Torj. Ajuns în fața procurorilor DIICOT, Gino Manzotti a recunoscut acuzațiile aduse și a fost de acord să îi dea în vileag pe șefii rețelei, cu condiția de a nu primi pedeapsă cu executare. Lucru care s-a și întâmplat, de altfel. În 2018, artistul a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare și 60 de ore în folosul comunității. Declarația acestuia a ajutat la condamnarea la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare a lui Ovidiu Torj, însă pedeapsa a fost una temporară și nu a folosit la absolut nimic.Așa zisul om de afaceri a fost eliberat din pușcărie după doar câteva luni, după ce un complet de judecată i-a aprobat cererea de eliberare condiționată.

Ce s-a ales după munca asiduă de ani întregi a unei armate de agenți și procurori din cadrul DIICOT? Nimic. Trăim în țara în care mii de fete traficate vor rămâne pe veci cu amintiri și cicatrici sufletești greu de vindecat și, probabil, nu vor reuși niciodată să mai aibă o viață normală. Trăim într-o țară în care judecători care întrețin raporturile sexuale cu minore, pe care le mai și lovesc, sunt excluși din magistratură, însă sunt lăsați să practice meseria de avocat. Trăim în țara în care medici precum Horațiu Petrescu nu plătesc deloc pentru faptele oribile și nu li se dă nici măcar o sancțiune din partea spitalului în care acesta profesează. Din contra. Cu o imoralitate greu de conceput, medicul a depus plângere la poliție pentru defăimare și șantaj, considerând că este constrâns și greșit judecat de presă. Trăim într-o țară în care artiști precum Gino Mazotti scapă basma curată, ba continua să fie un adevărat idol pentru noile generații. Trăim într-o țară în care mii de fete violate și chinuite nu își vor găsi niciodată dreptatea. Și, probabil, nici liniștea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI