Apar mereu la TV dar nu ți-ai dat seama de un amănunt important. Ce poartă fiecare dintre cei 3 chefi Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Apar mereu la TV dar nu ți-ai dat seama de un amănunt important. Ce poartă fiecare dintre cei 3 chefi Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Ce poarta cei trei chefi de la Chefi la cutite

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt cei trei chefi de la emisiunea, Chefi la cuțite, emisiune aflată acum la sezonul cu numărul nouă.

Apar mereu la TV dar nu ți-ai dat seama de un amănunt important

Ei apar de mulți ani pe micul ecran, însă poate nu ți-ai dat seama de un detaliu important. Cei trei chefi poartă mereu multe brățări la mână, cel mai probabil cu o simbolistică aparte. Cel mai ”excentric” dintre chefi pare a fi însă Florin Dumitrescu, care, pe lângă brățări, poartă și inele la ambele mâini.

Emisiunea ”Chefi la cuțite” se află la sezonul cu numărul 9. Recent a avut loc și o schimbare, și anume, în locul Ginei Pistol, la cârma emisiunii a trecut Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

”Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.”, a spus Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, potrivit a1.ro.

De altfel, Irina Fodor a primit vestea de a prezenta cel mai iubit show de televiziune cu mari emoții și cu încântare.

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari, încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise”, a spus aceasta, potrivit sursei menționate.

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol la ”Chefi la cuțite”

Irina Fodor a mai recunoscut că nu i-a fost ușor să preia acest proiect de amploare.

„Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne ale chefilor și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

Amintim că emisiunea ”Chefi la cuțite” este difuzată de trei ori pe săptămână, pe postul de televiziune Antena 1, după cum urmează: duminică, începând cu ora 20.00 și luni și marți, începând cu ora 20.30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI