Ce detaliu au observat fanii la Gina Pistol zilele astea. Toți sunt în extaz, e fix ce așteptau

Ce detaliu au observat fanii la Gina Pistol zilele astea. Toți sunt în extaz, e fix ce așteptau
Gina Pistol a surprins pe toată lumea. Ce detaliu au observat fanii

Gina Pistol și Smiley au devenit de curând părinții unei minunate fetițe ce a primit numele de Josephine Ana Maria, iar aceștia se bucură de schimbările din viața lor și trăiesc cele mai frumoase clipe. De curând, frumoasa prezentatoare de televiziune a suprins pe toată lumea cu un anumit detaliu, iar fanii s-au bucurat enorm, crezând că este fix ce așteptau de la vedetă.

Gina Pistol a surprins pe toată lumea. Fanii abia așteptau momentul

Încă de când a anunțat că urmează să devină mămică pentru prima oară, Gina Pistol și-a ținut fanii la curent cu privire la orice schimbare din viața ei. Vedeta a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare și astfel și-a lăsat admiratorii să o cunoască mai bine. Înainte ca micuța Josephine să le schimbe total viața cântărețului și prezentatoarei de televiziune, cei doi erau extrem de discreți cu privire la viața lor de cuplu, dar acum nu mai este cazul.

Gina Pistol le-a dezvăluit de curând fanilor o nouă bijuterie superbă, iar toată lumea a fost surprinsă. Blondina s-a afișat cu un inel nou, iar toată lumea a încercat să afle dacă Smiley i l-a făcut cadou. Totuși, vedeta a elucidat misterul și a dezvăluit într-un InstaStory cine este persoana ce a decis să îi ofere un cadou atât de frumos.

Gina Pistol, Smiley
Gina Pistol a surprins pe toată lumea. Ce detaliu au observat fanii. Captură foto: Cancan

Porecla pe care a primit-o fiica Ginei Pistol

Răsfățata Josephine se bucură de părinți faimoși și extrem de creativi. Cei doi nu au timp să se plictisească, mai ales pentru că fiica lor este extrem de activă. Iată că artistul a decis să îi pună micuței și o poreclă interesantă, anume ‘happy feet’, sintagma care se traduce, din engleză, prin ‘piciorușe vesele’. Acesta le-a împărtășit fanilor detaliul emoționant, iar toată lumea s-a bucurat pentru că poate să afle mai multe despre familia minunată pe care o formează Smiley, Gina și fiica lor.

Josephine Ana Maria a început să crească puțin câte puțin, astfel că părinții ei o plimbă prin parc sau îi pregătesc evenimente foarte speciale încă de pe acum. Sărbătorile pascale au adus foarte multă bucurie pentru Gina Pistol și Smiley, mai ales pentru că micuța a cunoscut-o pentru prima oară pe străbunica ei.

„Astăzi vă prezentăm în premieră „Noi trei și ziua”. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei. (…) O întalnire superbă între mana care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu împreuna cu @ginapistol! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a scris Smiley pe Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI