Antena 1, lovitură pentru Pro TV. Kanal D nici măcar nu s-a apropiat

Antena 1, lovitură pentru Pro TV. Kanal D nici măcar nu s-a apropiat
Pe ce loc s-a clasat Kanal D

Antena 1 a dat o lovitură gravă Pro Tv-ului. Au venit cifrele de audiențe pentru cele mai de succes show-uri ale celor două posturi.

Ce lovitură grea a primit Pro Tv

Kanal D nici măcar nu s-a apropiat de Antena 1 și Pro Tv. Asia Express a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Pe de cealaltă parte, s-a aflat pe ce loc s-a clasat Pro Tv, cu emisiunea Superstar.

Primul episod Asia Express a adus audiențe uriașe postului Antena 1, care a fost lider atât pe intervalul show-ului Asia Express, dar și pe intervalul Superstar România.

1, 1 milioane de români s-au uitat la prima ediție Asia Express sezonul 4. Pe toate segmentele de public, emisiunea a fost în topul audiențelor.

În aceeași seară, Kanal D nici nu s-a apropiat de cele două posturi tv cu emisiunile O nouă șansă și gala Bravo, ai stil.

Aproape 1,2 milioane de români s-au uitat la Asia Express. Puțin peste un milion de telespectatori s-au uitat la Pro Tv, la Superstar, și apoi la filmul John Wick 2.

Kanal D nici nu s-a apropiat

La distanță mare s-a poziționat Kanal D, cu 624.000 de telespectatori pe minut, la nivel național.

La nivel urban, Antena 1 a fost pe primul loc, cu 707.000 de privitori pe minute. Pe al doilea loc se află Pro Tv, cu 507.000 de urmăritori, iar România Tv pe locul 3 cu 238.000 de telespectatori.

Prima ediție a sezonului 4 din Asia Express a fost extrem de intensă.

Adriana Trandafir a experimentat lucruri extrem de puternice.

Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că această emisiune poate să te facă și erou, și victimă la câteva ore distanță!”,a spus Adriana Trandafir în lacrimi.

Prima ediție Asia Express 4 a fost surprinzătoare

Startul cursei i-a luat pe nepregătite pe concurenți, iar traseul a fost plin de misiuni grele.

 „Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată, îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, a mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

Irina Fodor s-a costumat într-o prințesă otomană, spre surprinderea concurenților. În Drumul Împăraților, Irina a avut o primă apariție spectaculoasă.

M-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman.

Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult”, a spus Irina Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI