Cum a apărut Irina Fodor în noul sezon Asia Express. Toți au fost șocați s-o vadă așa

Cum a apărut Irina Fodor în noul sezon Asia Express. Toți au fost șocați s-o vadă așa
Cele 9 echipe au pornit în prima cursă

Noul sezon Asia Express a început în această seară. În ediția a patra a showului, prezentatoarea Irina Fodor a avut o apariție extravagantă.

Cum a apărut prezentatoarea Asia Express 4 în prima ediție

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express. Vedeta a filmat mai mult timp pentru sezonul 4 al show-ului mult așteptat la Antena 1.

Drumul Împăraților a început, iar Irina Fodor a făcut senzație în prima ediție Asia Express. Ea și-a întâmpinat concurenții cu căldură și a avut o apariție demnă de o prințesă.

Irina Fodor s-a costumat în prințesă otomană în prima ediție a emisiunii. Cu un costum tradițional vișiniu, soția lui Răzvan Fodor a radiat.

Vedeta a purtat o ținută tradițională turcească, acesta fiind și prima destinație a celor 9 perechi de vedete care au pornit spre aventura vieții lor.

Ca să intre și mai mult în poveste, Irina Fodor s-a îmbrăcat în prințesă otomană, spre surprinderea celor 18 concurenți. Ei au început prin a face autostopul, deși aveau și bani la ei, dar și telefoane mobile.

A fost o primă întâlnire cu ceea ce urmează să se întâmple.  Singura echipă care a plătit pentru transport a fost Lorelei și Zarug, iar asta pentru că au vrut să se asigure că sunt în fața tuturor.

Irina Fodor i-a surprins pe concurenți

Prezentatoarea i-a întâmpinat pe concurenți, spunându-le că prima destinație este Turcia, dar urmează și țări precum Georgia, Iordania și Israel.

„M-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman.

Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult”, a spus Irina Fodor.

Cum a fost prima ediție Asia Express 4

Orașul a fost pustiu în prima cursă, iar asta din cauza faptului că era în lockdown în momentul filmării emisiunii, dar era și zi de weekend. Concurenții s-au declarat optimiști că localnicii îi vor ajuta pentru cursa în care pot câștiga 1000 de și două avantaje prețioase în cursă.

Iată cele 9 perechi de la Asia Express sezonul 4: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, EsteraConnect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, dar și Lorelei și Zarug.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI