Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă cu Delia, Gina Pistol și Andreea Bălan

Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă cu Delia, Gina Pistol și Andreea Bălan
Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă cu Delia, Gina Pistol și Andreea Bălan

De când a început starea de urgență mai toate posturile de televiziune din România și-au încetat filmările la producțiile tv, iar vedetele angajate în aceste proiecte au fost nevoite să stea acasă, ca noi ceilalți.

Antena 1, decizie radicală

Odată cu trecerea la starea de alaertă și posibilitatea deplasării la locul de muncă, oficialii Antenei 1 au decis că este bine să se reapuce de filmări. Astfel că, aproape toate producțiile importante ale trustului sunt planificate pentru filmări. Cele mai îndrăgite producții tv ale Antenei 1, după o pauză de aproape două luni, și-au reînceput filmările.

Emisiuni ca „Chefi la cuțite”,”iUmor”, serialul „Sacrificiul” și concursul „Te cunosc de undeva”, sunt deja în febra filmărilor. Cu alte cuvinte Gina Pistol, Delia și Andreea Bălan s-au întors și ele pe platourile de filmare, dar, conform unor surse din Antena 1, trebuie să respecte anumite reguli speciale.

Ce se întâmplă cu Delia, Gina Pistol și Andreea Bălan

Fanii serialului ”Sacrificiul” vor fi fericiți să afle că, încă de luni, 18 mai, au început pregătirile și, din câte am aflat din surse apropiate producției, o parte din filmările acestui serial se apropie de final, de altfel aceste filmări sunt și ultimele episoade filmate.

Mama telenovelelor românești, producătoare Ruxandra Ion, spun aceleași surse, a decis să mai aducă o nouă producție, dar nu cu aceeași actori de până acum, ci cu o altă echipă de actori. La filmările ultimelor episoade din ”Sacrificiul”, vedetele serialului Dorian Popa, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au tras ultimele cadre împreună, dar asta nu înseamnă că nu vom mai auzi de ei.

Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă cu Delia, Gina Pistol și Andreea Bălan
Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă cu Delia, Gina Pistol și Andreea Bălan

Tot din 18 mai, show-ul de comedie, ”iUmor”, a reînceput filmările pentru marile finale ale show-ului-concurs, deci, asta înseamnă că Bendeac, Chelu și Delia au fost chemați pe platourile de filmare pentru a trage dublele. La fel ca și în cazul celorlalte producții, filmările se vor ține tot în condiții speciale de securitate.

Conform măsurilor luate de guvern, în spațiile închise, toți cei aflați pe platourile de filmare, vor purta măști de protecție și mânuși. Sursele din Antena 1 spun că producătorii show-lui au decis să filmeze fără public toate finalele de la ”iUmor”, tocmai în ideea de a nu se întâmpla ceva. Una dintre ediții va fi difuzată în acest weekend, iar marea finală, peste două săptămâni.

Pentru gurmanzii și fanii emisiunii ”Chefi la cuțite” avem și pentru ei vești, și anume gașca a început fimările. Astfel că Gina Pistol și chefii Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu și Florin Dumitrescu deja s-au apucat de filmat pentru noul sezon, în aceleași condiții ca și ceilalți, purtând măști de protecție, iar în cazul acestui show s-a adoptat și metoda paravanelor de protecție. Acest sezon va fi difuzat din toamnă, tot la Atena 1.

Andreea Bălan  revine și ea pe platou, alături de ceilalți jurați ai show-ului ”Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor. Data începerii filmărilor înă nu a fost stabilită, dar cert este că și în acest caz lucrurile vor sta la fel, tot cu protecție și în condiții stricte de filmare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI