Antena 1, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu emisiunea Chefi la Cuțite

Antena 1, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu emisiunea Chefi la Cuțite
Antena 1 anunță ediția specială ”Titani la cuțite”

Antena 1 se știe că a oprit filmările pentru emisiunea culinară Chefi la Cuțite, din cauza pandemiei, dar vine cu un anunț de ultimă oră! Televiziunea le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor emisiunii, care se vor delecta cu o nouă emisiune fenomen!

Antena 1 anunță ediția specială ”Titani la cuțite”

Fanii emisiunii de gătit vor urmări timp de două zile, pe data de 29 și 30 aprilie, ediția ultra-specială ”Titani la cuțite”, care va aduce în aceeași bucătărie unii dintre cei mai mari bucătari din România! Va fi un adevărat regal de gătit!

Bătălia se va da tot între Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o … statuie. Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuțite pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului.

Iată care este mecanismul emisiunii de la Antena 1: 9 chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Prisecaru) vor pregăti câte un preparat. La fel ca și în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparține fiecare farfurie și își vor forma echipele în funcție de ce gustă.

Antena 1 anunță ediția specială ”Titani la cuțite”
Antena 1 anunță ediția specială ”Titani la cuțite”

”Farfuriile vor arăta spectaculos”

Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu trec și ei la treabă. Câștigătorii vor fi stabiliți în urma degustărilor efectuate de diverși invitați.

„Nivelul competiției va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi și noi în mijlocul acțiunii și vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră”, a declarat Florin Dumitrescu.

„A fost o altfel de competiție chiar și pentru noi. Dar a ieșit foarte mișto. Suntem cu toții din aceeași breaslă, ne știm de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum și, vă dați seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieșit..ce trebuie” – a completat şi Cătălin Scărlătescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI