Ce salariu avea, de fapt, Gabriela Firea când lucra pentru Antena 1

Ce salariu avea, de fapt, Gabriela Firea când lucra pentru Antena 1
Ce salariu avea, de fapt, Gabriela Firea când lucra pentru Antena 1.

Gabriela Firea, născută Gabriela Vrânceanu, s-a născut pe 13 iulie 1972, la Bacău. Ea a fost aleasă Primar general al Municipiului București, pe 5 iunie 2016, fiind un om politic, membru al Partidului Social Democrat. Dar Gabriela Firea și-a început cariera în presă. Ce salariu avea aceasta pe vreme când lucra pentru Antena 1?

Ce salariu avea, de fapt, Gabriela Firea când lucra pentru Antena 1

Gabriela Firea provine dintr-o familie de oameni simpli, mama Veronica fiind vânzătoare, iar tatăl, muncitor necalificat pe șantier. Este a doua din cei patru copii ai familiei. Ea mai are două surori: Nela și Angelica și un frate: Ionel.

A terminat Școala generală nr. 8 din cartierul Letea, Bacău, învățământ primar. Liceul absolvit a fost cel Industrial nr. 1 Bacău și Facultatea cea de Litere a Universității din București, specializarea Științele Comunicării. Studiile sale au continuat cu pregătire postuniversitară și academică Academia de Studii Economice:

 • Mecanisme valutare și fiscale internaționale
 • Management bancar și bursier
 • un curs de brokeraj.

A început studiile de doctorat în economie, la Academia de Studii Economice din București, dar și-a înghețat programul de pregătire pentru a se dedica funcției de Primar.

Viața de familie a Gabrielei Firea

Gabriela s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea, care a decedat în ianuarie 2010. Cei doi au avut împreună un băiat: Tudor Ștefan, care s-a născut în 1995.

În septembrie 2010 Gabriela s-a căsătorit cu Florentin Pandele. Cei doi au împreună 2 copii:

 • David Petru născut în 2012
 • Zian Mihail născut în 2015.

Cariera în presă a Gabrielei

În 1990 a fost debutul acesteia în presă, fiind reporter la săptămânalul ”Pur și simplu” din Bacău. A urmat apoi cotidianul Azi din București, unde a lucrat în perioada 1991 – 1992. Apoi, în perioada 1992 – 1993 a lucrat ca redactor-prezentator la Radio Contact.

Din 1993 și până în 1999 a lucrat la Televiziunea Română ca:

 • realizator de reportaje economice, mai ales financiar – bancare
 • editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”
 • realizator-moderator al emisiunii „Ediție Specială”
 • realizator-moderator al rubricii „Știrea Zilei”.

Cariera Gabrielei în cadrul trustului Intact

Pentru trustul de presă Intact, Gabriela a lucrat din anul 2001 și până în iulie 2009, aceasta a fost redactor și prezentator al emisiunii ”Observator”. De curând s-a aflat că Gabi încasa frumoasa sumă de 5.000 de euro în 2008 înainte de criză ca prezentator la Observator.

Gabriela Firea
Ce salariu avea, de fapt, Gabriela Firea când lucra pentru Antena 1.

Ea a fost și realizator al emisiunilor:

 • „Săptămâna Financiară” la Antena 1
 • „Știrea Zilei” la Antena 3.

În cadrul revistei Săptămâna Financiară, mai întâi a fost director editorial al acesteia din martie 2005 , apoi director general din septembrie 2008. Din iunie 2009 a preluat conducerea unei agenții de organizare evenimente și publicitate Intact Advertising.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI