Cum arată Doinița Oancea, fără strop de machiaj. Actrița din Sacrificiul i-a uimit pe fani

Cum arată Doinița Oancea, fără strop de machiaj. Actrița din Sacrificiul i-a uimit pe fani
Cum arată Doinița Oancea fără pic de machiaj?

Doinița Oancea le-a arătat fanelor cum arată tenul ei fără pic de machiaj. Ce rutină de îngrijire are cunoscuta actriță din Sacrificiul și cum a ales să se pozeze pentru cei care o urmăresc?

Doinița Oancea, fără pic de machiaj

Doinița Oancea are o comunitate destul de mare pe rețelele de socializare. Aceasta este transparentă cu cei care o urmăresc, așa că face des sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a-i mulțumi pe fani. În mare parte dintre doamele și domnișoarele care o admiră pe cunoscuta actriță vor să știe ce folosește pentru păr, unghii, dar și pentru ten. Bruneta le-a arătat inclusiv în câteva filmulețe de pe canalul ei de YouTube cum își face măștile pentru podoaba capilară, ce machiaje alege și le-a mărturisit cea mai importantă regulă pentru un ten frumos și sănătos – demachierea.

Mai mult decât atât, le-a spus și trucul ei atunci când vine vorba despre baza machiajului – fondul de ten. „Pentru ca fata este acea zona a corpului expusa permanent razelor solare- nuanta tenului se schimba cu usurinta asa ca va recomand sa aveti intotdeauna doua nuante de fond de ten in casa , care la nevoie, pot fi amestecate fara probleme! ?”, a scris vedeta în cadrul unei postări de pe blog-ul său personal.

Cum aratîă Donița Oancea fără pic de machiaj. Actrița din Sacrificiul le-a arătat totul fanelor
Cum aratîă Donița Oancea fără pic de machiaj. Actrița din Sacrificiul le-a arătat totul fanelor

„Secretul meu este muncă, muncă și iar muncă”

Cei care o urmăresc de ani buni știu că bruneta nu adoră să facă mișcare, așa că face rareori și strict pentru sănătate. În rest, pauzele dintre filmări sau chiar și cele din vacanțe sunt pentru odihnă și relaxare.

„Nu am un secret al frumusetii, cred ca > meu este munca, munca si iar munca! Ma apucasem si eu de sala, dar nu sunt o persoana sportiva. In pauze, daca ma simt foarte obosita dorm, daca nu, citesc ceva, mai stam la barfe”, a mărturisit Doinița în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI