Anonymous intervine în conflictul din Minneapolis. Mesajul grupării, publicat în urmă cu puțin timp

Anonymous intervine în conflictul din Minneapolis. Mesajul grupării, publicat în urmă cu puțin timp

Grupul Anonymous s-a implicat în cazul uciderii bărbatului de culoare, în Minneapolis, SUA. Astfel, hackerii au blocat site-ul poliției din Minneapolis și fac amenințări că vor  scoate la lumină corupția din poliția americană.

Anonymous s-a implicat în conflictul din Minneapolis. Mesajul grupării

Grupul Anoniymus a intervenit în evenimentele care au loc în SUA, după ce un bărbat de culoare a murit fiindcă a fost abuzat de poliția orașului. George Floyd a murit în dum spre spital după ce poliţistul Derek Chauvin de la Poliţia din Minneapolis a stat mai multe minute cu genunchiul pe gâtul lui.

Astfel, într-un videoclip, gruparea Anonymous cere acuzarea polițistului Derek Chauvin şi ameninţă că va face cunoscută corupția din poliţia din Statele Unite. De asemenea, site-ul Poliţiei din Minneapolis a fost blocat la câteva momente după ce clipul a început fost postat pe internet.

George Floyd
George Floyd. Sursa foto: nbcnews.ro

Polițiștii care ucid trebuie trași la răspundere

Poliţiştii care ucid oameni şi comit alte infracţiuni trebuie să fie traşi la răspundere la fel ca noi ceilalţi. În caz contrar, vor crede că au dreptul să facă orice îşi doresc. Poate veţi spune că e vorba doar de nişte uscături, dar ce se întâmplă dacă ofiţerii care stau lângă ei şi nu fac nimic în timp ce comit infracţiuni, care refuză să-i judece pe aceşti criminali care acţionează împotriva oamenilor pe care au jurat să-i protejeze?

Oamenii s-au săturat de corupţie şi violenţă din partea unor organizaţii care promit să le ofere siguranţă. După evenimentele din ultimii ani, mulţi oameni încep să înţeleagă că nu sunt aici ca să-i apere, ci mai degrabă să-i oprime şi să impună voinţa unor conducători criminali. Sunteţi aici pentru a menţine ordinea, nu pentru a oferi siguranţă oamenilor. De fapt, este chiar mecanismul pe care elitele îl folosesc pentru a-şi perpetua opresiunea globală.

Anonymus nu are încredere în poliție

Lumea începe să se trezească şi oamenii devin din ce în ce mai furioşi de fiecare dată când văd sânge vărsat inutil fără consecinţe. Aceşti poliţişti trebuie aduşi în faţa legii, iar ofiţerul Chauvin, în special, trebuie acuzat de omor. Din păcate, nu avem încredere în organizaţia lor coruptă pentru a face dreptate, aşa că vom scoate la iveală numeroasele crime din întreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim”, au spus hackerii în clip.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI