Andreea Marin și iubitul ei au ajuns în fața judecătorilor. Ce probleme grave au cu legea

Andreea Marin și iubitul ei au ajuns în fața judecătorilor. Ce probleme grave au cu legea
Motivul pentru care Andreea Marin şi iubitul au probleme cu legea

Veşti rele pentru fanii “Zânei Suprizelor”. Andreea Marin și iubitul ei au ajuns în fața judecătorilor. Abia acum s-a aflat ce probleme grave au cei doi cu legea.

Andreea Marin şi iubitul, probleme cu legea

În cei trei ani de când sunt împreună cei doi au ales să fie discreţi cu tot ceea ce ţine cu relaţia lor. În ciuda acestui fapt, s-a aflat că Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, au ajuns în fața judecătorilor. Se pare că au probleme grave cu legea din cauza unor modificări făcute imobilului în care locuiesc vedeta TVR şi partenerul ei de către o cunoştinţă a bărbatului.

Iubitul Andreei Marin ar fi contestat modificările pe care le-a făcut Eugenia C. în imobil, însă procesul nu a fost soluționat nici acum. Decizia emisă recent de către judecători o obligă pe femeie să desființeze camera și restul schimbărilor pe care le-a făcut în imobil.

“Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, str. ……., inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către această.

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București, str. …… și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, str. ….. astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor. Obligă pârâta să ridice toate bunurile depozitate de aceasta în părțile comune ale imobilului situat în București, str. ……și să igienizeze zonele în care acestea au fost depozitate”, scrie in decizie, conform CanCan.ro.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

Născut în 1985, în Focşani, Adrian Brâncoveanu lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, fiind consul în Libia. Deşi este o diferenţă de 10 ani între el şi Andreea Marin, cei doi nu par afectaţi de acest detaliu. Vedeta de la TVR a declarat că şi-a găsit jumătatea şi sprijinul de care avea atâta nevoie.

„E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. E o relaţie mai profundă.

Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă. Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm. Construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții. Fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință”, a spus Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI