Andreea Marin, anunț surpriză despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Ce spune despre cea de-a patra căsătorie

Andreea Marin, anunț surpriză despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Ce spune despre cea de-a patra căsătorie
Andreea Marin a vorbit despre următorul pas cu Adrian Brâncoveanu: nu este scoasă din calcul căsnicia

În 2016, vestea că mariajul ei cu Tuncay Öztürk a ajuns la final, după alte două divorțuri, a șocat pe mulți, mai ales că relația lor nu dădea semne că ar scârțâi. Nu a trecut multă vreme și rănile s-au vindecat, iar Zâna a lăsat din nou cale liberă spre inima ei. Parcă de nicăieri, a apărut Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi le fac împreună pe toate de aproape patru ani și mulți se așteaptă ca în viitorul apropiat să poarte același nume. Despre acest fapt a vorbit prezentatoarea TVR într-un interviu pentru OKmagazine.ro.

Andreea Marin nu scoate din calcul căsătoria. Anunț despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: „Poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu?”

Andreea Marin s-a căsătorit la 21 de ani, în 1995, cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 i-a spus ”da” lui Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut primul lor copil, Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat separarea pe Facebook. Pe 22 decembrie 2013, zi în care a împlinit 39 de ani, aceasta s-a căsătorit cu medicul turc, fizioterapeult și osteopat Tuncay Öztürk, de care a divorțat în 2016.

Acum, vedeta se simte împlinită din toate punctele de vedere. Cel care contribuie la fericire este Adrian Brâncoveanu. Cu toate acestea, însă, Andreea a menționat într-un interviu recent că nu putem vorbi despre o nuntă, ba chiar că „nu e necesară”. Ceea ce a fost diferit de această dată este pozitivitatea cu care a privit acest lucru, precizând că „poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu?”

„Vă voi spune ce simt la momentul potrivit. Nu e necesar, dar poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu? Oamenii nu sunt la fel şi nu trebuie să ai idei preconcepute. Tatăl meu s-a recăsătorit şi a fost fericit la mai mult de 60 de ani”, a declarat Andreea Marin pentru sursa menționată. 

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin la un eveniment

Nu simte în niciun fel diferența de vârstă 

Diferența de vârstă între ea și partener este de 10 ani, lucru considerat controversat de către cârcotași, dar pe care Zâna îl privește cu firesc: „Nu simt în niciun fel această diferenţă, sincer. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că-mi dăruieşte energie, sănătate şi tinereţea spiritului” 

Cât despre relația dintre el și fiica sa, bărbatul suplinește lipsa de energie a vedetei, ocupându-se de activitățile ludice cu Violeta: „Foarte bine se înțeleg! Faptul că se joacă împreună e benefic, mama e mai serioasă şi el suplineşte aici ce nu ştiu eu să fac destul de bine”. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI