Andreea Marin, în lacrimi la tv. Ce a făcut pe vedeta TVR să izbucnească în plâns

Andreea Marin, în lacrimi la tv. Ce a făcut pe vedeta TVR să izbucnească în plâns
Andreea Marin nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns, la TV

Cu o experienţă de aproape trei decenii în televiziune, Andreea Marin a izbucnit în plâns, la TV. Ce spune vedeta de la TVR despre momentul care a emoţionat-o atât de mult?!

Andreea Marin nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns

Deşi are o experienţă de 27 de ani în faţa camerelor şi a învăţat, în timp, să îşi ţină în frâu emoţiile, invitata din această seară a emisiunii “Nu există nu se poate” a dezarmat-o. Femeie puternică şi cu stăpânire de sine, Andreea Marin s-a lăsat pradă emoţiilor şi a izbucnit în plâns, fără să o mai intereseze că este filmată.

“Am trăit și asta: de la primul cuvânt fata în faţă cu invitata mea de azi, am izbucnit în plâns. Nu m-am emoționat doar puțintel, nu am lăcrimat pe ascuns, pur și simplu ceva adânc în mine s-a deblocat și am plâns de-a binelea. Credeam că experienţa – 27 de ani de televiziune și mulți dintre ei cu formate cu emoție puternică – va fi aliatul meu. Dar… Până la urmă sunt om”, a scris vedeta TVR, pe contul său de Instagram.

În acelaşi timp, îndrăgita prezentatoare şi-a invitat telespectatorii să nu rateze emisiunea de astăzi.

Andreea Marin nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns, la TV
Andreea Marin nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns, la TV

Andreea Marin: “M-am gândit foarte bine”

După o perioadă lungă în care nu a mai avut niciun proiect de televiziune, Andreea Marin a revenit, în această toamnă la televiziunea care a lansat-o şi care i-a adus atât de multă faima – TVR. Vedetă a declarat, în octombrie, ca “a revenit acasă”.

“Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună.

Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin. “Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele”, a declarat  Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI