Andreea Marin, adevărul despre problemele cu Mihaela Rădulescu: „Am încercat să fiu un om civilizat, dar n-am avut cu cine”

Andreea Marin, adevărul despre problemele cu Mihaela Rădulescu: „Am încercat să fiu un om civilizat, dar n-am avut cu cine”
Andreea Marin, adevarul despre problemele cu Mihaela Radulescu

Războiul dintre cele mai cunoscute dive ale televiziunii din România pare să nu se încheie vreodată. Andreea Marin a spus adevărul despre relația ei cu Mihaela Rădulescu. Ce anume a deranjat-o pe Zâna Surprizelor la atitudinea prezentatoarei de la Ferma și cum comentează jignirile pe care Mihaela i le-a adus, în timpul conversației controversate dintre ea și fostul ei soț.

Andreea Marin, adevărul despre problemele cu Mihaela Rădulescu

Fosta Zână a Surprizelor a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre relația ei cu Mihaela Rădulescu. Andreea Marin susține că, deși se cunosc de mai bine de 20 de ani, cele două foste soții ale lui Ștefan Bănică nu reușesc să se înțeleagă nici în ziua de azi. Actuala parteneră a lui Adrian Brâncoveanu i-a mărturisit lui Mădălin Ionescu, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Metropola TV, că în ciuda încercărilor brunetei de a păstra o relație cordială, cele două dive nu au reușit să revină la sentimente mai bune, una față de cealaltă.

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!

De asemenea, Andreea Marin a comentat despre mesajele dintre Mihaela Rădulescu și fostul ei soț, care au apărut în presă acum câteva luni, în care prezentatoarea de la Ferma o numea „vită” și alte apelative jignitoare pe vedeta de la TVR.

Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment. Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna.

Mihaela Rădulescu, obsedată de persoana Andreei Marin?

Andreea Marin susține că ea nu a fost niciodată într-o competiție cu Mihaela Rădulescu, în ciuda aparentei obsesii pe care partenera lui Felix Baumgartner ar fi dezvoltat-o pentru frumoasa brunetă. Cu toate acestea, Zâna a specificat faptul că, în opinia ei, prezentatoarea de la Ferma de pe PRO TV este cea mai incomodă vedetă de televiziune pe care o cunoaște.

Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!

Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…

Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel.”, a declarat Andreea Marin la Metropola TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI