Andreea Bănică are probleme de sănătate. Ce le-a mărturisit fanilor

de: Anca Lupescu
24 03. 2021

Andreea Bănică are probleme de sănătate destul de grave. Vedeta și-a anunțat fanii pe Instagram că nu își poate onora promisiunea de a particpa la evenimentul pe care îl avea planificat. Cu o zi înainte de a face anunțul că se simte rău, Andreea Bănică a fost invitat la Xtra Night Show, acolo unde a făcut un spectacol de senzație, cântând noua piesă.

Cu toate acestea, cântăreața s-a văzut nevoită să anuleze evenimentul la care trebuia să cânte, asta deși, a spus ea, a performant în condiții foarte grele, de-a lungul carierei. Semn că artista are într-adevăr ceva grav, pentru că ea a spus ca a cântat și în momentul în care a avut febră 40.

„Din păcate, din cauza unei probleme de săntate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune”, a scris Andreea Bănică pe InstaStory.

Cu toate că este o perioadă în care orice artist și-ar dori să mai fie pe scenă, oricare ar fi ocazia, Andreea Bănică s-a văzut nevoită să reprogrameze, din cauza stării pe care o are. Blondina nu a dat prea multe detalii cu privire la ce i s-a întâmplat.

„De data asta însă este o stare care nu îmi permite să fac asta și mi-aș fi dorit mult ca atunci când voi cânta din nou, după atât timp, să fiu în cele mai bune condiții și în cea mai bună formă a mea”, a explicat artista.

Vedeta s-a arătat extrem de supărată din cauza faptului că nu își poate onora promisiunile față de fani și organizatorii evenimentului, însă a declarat că speră ca starea ei să se îmbunătățească, astfel încât să se poată țină de promisiuni.

Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Andreea Bănică este martor în procesul anevoios dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista este bună prietenă cu fosta soție a afaceristului și a ajutat-o în multe situații, inclusiv când aceasta a plecat de acasă cu cei doi băieți. Vedeta a povestit cum a ajuns să fie martoră în acest proces.

“A fost acea legătură dintre mine și Claudia din trecut, care nu s-a rupt niciodată. Ea m-a rugat să fiu martor. Nu m-am dus ca martor al căsniciei lor. Am fost singurul om care a ajutat-o atunci când nimeni nu ajutat-o. Am fost de două ori la tribunal, m-am simțit puțin hărțuită la proces. Dar am făcut față. Nu mi-a plăcut în instanță. Nu poți să motivezi ce ai de zis. Te pune să zici doar: da sau nu. Pai de ce mă mai chemi? Eu chiar am spus ce s-a întâmplat în seara aia, în ce stare am găsit-o, cum am luat-o de acolo. Mi-a spus: blondo vino, nu am cine să mă ajute”, a declarat Andreea Bănică.

În ceea ce privește situația dintre cei doi, blondina a declarat că a sfătuit-o pe Claudia să nu vorbească deloc. Și pe Gabi Bădălău l-a sfătuit să găsească o cale de mijloc și să se ocupe de copiii lui.

“Un om care nu vrea să apară, nu apare nicaieri. Dar eu știu că el ieșea înaintea ei în presă, cu diverse relații. Eu i-am spus Claudiei tot timpul, am sfătuit-o să stea linistită, să nu vorbească deloc. Nu pot eu însă să decid pentru ea. M-am pus și în pielea ei, și într-a lui. Un astfel de scandal marchează copiii. I-am spus: Claudia nu mai vorbi! Ei au fiecare dreptatea lor. Pe el l-am sfătuit să găsească o cale de mijloc și să aibă grijă de copii. Copiii trebuie să aibă tată și mamă”, a mai spus cântăreața.