Andreea Bănică l-a șocat pe Cătălin Măruță. De ce nu ar putea să îl sărute pe Mihai Trăistariu, niciodată

Andreea Bănică l-a șocat pe Cătălin Măruță. De ce nu ar putea să îl sărute pe Mihai Trăistariu, niciodată
De ce nu ar putea sa-l sarute Andreea Banica pe Mihai Traistariu

Andreea Bănică a fost invitată azi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a venit îmbrăcată într-o ținută pe care prezentatorul nu a avut cum să nu o remarce.

Andreea Bănică l-a șocat pe Cătălin Măruță

”Ai pus sutienul peste sacou?”, a fost remarca lui Cătălin Măruță atunci când Andreea Bănică și-a etalat ținuta, iar ea a ținut să precizeze:

”Am pus sutienul peste sacou, dar altele si-a pus poșetele in cap, devin celebră si eu”, a comentat artista.

Tot Andreea Bănică a fost supusă și la un joc de către prezentator, și anume, să spună pe care dintre bărbați, i-ar săruta sau i-ar lua de bărbat. Printre bărbații indicați au fost nume precum Mihai Trăistariu, Culiță Sterp, Jador, Cuza de la Noaptea Târziu sau Dorian Popa. Când a văzut însă poza lui Mihai Trăistariu, aceasta a exclamat.

”Păi nu vezi cum arată, ce poze își face în oglindă? Cum să îl sărut? N-as putea sa il sarut pe Traistariu. Eu nu am sarutat decat 2-3 baieti în viața mea. Lui Trăistaru nu as sti ce sa-i fac. Pe Culita l-as pupa, si pe Jador l-as lua de barbat.  Pe Cuza nu-l stiu, ma marit cu Dorian”, au fost răspunsurile Andreei Bănică.

Andreea Bănică, o femeie împlinită

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au o relație frumoasă, iar împreună au doi copii. De altfel, vedeta avea 16 ani când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Cei doi sunt împreună de 25 de ani, iar vedeta a postat pe rețelele de socializare o poză veche, de când cei doi erau adolescenți.

„Când văd poza asta nu pot să nu râd și să nu devin melancolică. Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani La mulți ani în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată’, a spus Andreea Bănică pe conturile sociale.

„Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. Despre Andreea Bănică se spune că este una dintre cele mai bogate artiste din România, vedeta locuind într-o vilă superbă. Andreea Bănică este însă considerată și una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI