Cum arată fetele de la Exotic, după 19 ani. Andreea Bănică e o familistă convinsă. Ce fac Claudia și Julia

Julia Jianu, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanau au format trupa Exotic

Au trecut aproape două decenii, de la desființarea Exotic, iar în tot acest timp fetele, care au format trio ul muzical de succes, și-au continuat drumul în lumea artistică. Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Julia Jianu continuă să fie unele dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Pe plan personal, doar Andreea se poate mândri cu un mariaj de lungă durată.

Andreea Bănică, de 25 de ani alături de același iubit

Andreea Bănică, una din cele trei exotice, a reușit să-și clădească o carieră solo de succes și să se mențină în atenția fanilor, în ciuda timpului care s-a scurs de la destrămarea trupei.

La 41 de ani, artista este una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz-ul autohton și, în plus, se bucură de o familie frumoasă. Este mama a doi copii, reușind să-și clădească, alături de Lucian Mitrea, un cămin bine sudat.

Cei doi sunt împreună de 25 de ani, iar de-a lungul timpului Andreea a declarat mereu că Lucian este marea ei iubire.

Andreea Bănică și marea ei iubire, Lucian Mitrea. Sunt împreună de 25 de ani
Andreea Bănică și marea ei iubire, Lucian Mitrea

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.(…)

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu „același iubit’, Lucian.

Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor.”, povestea artista, în urmă cu doi ani, pe blogul său.

Claudia Pătrășcanu a anunțat despărțirea de soț

După o căsnicie de trei ani, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre problemele pe care le are pe plan sentimental.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în vremurile bune. Ei s-au căsătorit în urmă cu trei ani
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în vremurile bune

Deși, mulți credeau că artista și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău, lucrurile nu stau deloc așa. Luni, 12 august, Claudia a dezvăluit cum stă de fapt viața ei alături de fiul senatorului Niculae Bădălău. Ei au împreună doi băieți.

După atata umilința,abuz emoțional,infidelități,lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! !

Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!

După atata umilința,abuz emoțional,infidelități,lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! ! Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează!

Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime!„, a scris Claudia pe o rețea de socializare.

Julia Jianu și-a refăcut viața sentimentală, după divorț

După divorțul de regizorul Bogdan Jianu, alături de care a stat ani buni, Julia și-a refăcut viața sentimentală.

Fosta membră Exotic iubește din nou, iar pozele postate în spațiul online o surprinde pe cântăreață extrem de fericită.

Julia Jianu și iubitul ei, John. Cei doi au planuri mari împreună
Julia Jianu și iubitul ei

În imagini, Julia apare alături de actual ei partener de viață, John. Cei doi vor apărea împreună în noul videoclip pe care artista se pregătește să-l lanseze.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI