08 aug. 2020 | 08:42

Andra a făcut un anunț foarte important. Reacția neașteptată a artistei

Știri generale
Andra a făcut un anunț foarte important. Reacția neașteptată a artistei
Andra a făcut un anunț foarte important. Reacția neașteptată a artistei

Andra, una dintre cele mai bune voci din România, a făcut, de curând, și câteva dezvăluiri, în timp ce se afla invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, dezvăluiri care i-au făcut pe fani să se mire.

Ce anunț important a făcut Andra

Astfel, Andra a recunoscut că, în ultima perioadă a căpătat niște kilograme în plus, iar ca să scape de ele a început să se ducă la sala de fitness.

„M-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul. O dată la două săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a precizat Andra în cadrul unei emisiuni.

De curând, Cătălin Măruță, soțul ei, a declarat la emisiunea ”Vorbește Lumea”, că Andra nu e însărcinată, iar aceasta a întărit vorbele prezentatorului de televiziune.

Și-au petrecut vacanța pe meleaguri românești

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme”, a mai precizat aceasta.

În plus, de menționat este că Andra și Cătălin Măruță au preferat anul acesta o vacanță petrecută pe meleagurile românești. Astfel, celebrul cuplu și-a luat familia și finii, respectiv artistul Pepe și soția acestuia, Raluca, și au plecat într-un concediu bine meritat în Delta Dunării, acolo unde s-au distrat de minune alături de cei mici.

De altfel, fotografiile și filmulețele postate pe rețelele de socializare au arătat că cele două familii au petrecut timp de calitate la un resort de lux din Deltă alături de cei mici, fetele lui Pepe, Maria și Rosa, având și o relație foarte apropiată cu copiii prezentatorului de la Vorbește lumea, David și Eva.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro