Anca Pandrea, internată de urgență la spital. În ce stare se află după ce a leșinat pe stradă (exclusiv)

Anca Pandrea, internată de urgență la spital. În ce stare se află după ce a leșinat pe stradă (exclusiv)
Anca Pandrea, internată de urgență la spital.

Anca Pandrea a fost internată de urgență la spital. S-a întâmplat după ce aceasta a vizitat o mănăstire din Brașov, însoțită fiind de încă două prietene. Actriței i s-a făcut subit rău, motiv pentru care a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Municipal unde a fost internată de urgență.

Anca Pandrea, internată de urgență la spital

Anca Pandrea și-a dorit să petreacă câteva zile la Brașov, dar vacanța sa nu s-a încheiat prea bine. Ea a ajuns în ultima zi pe un pat de spital, după ce a leșinat în stradă.

”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

Anca Pandrea așteaptă acum rezultatele analizelor

Anca Pandrea a mai spus că problema avută nu legătură cu coronavirusul, ea fiind testată negativ.

”M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat aceasta, care acum așteaptă rezultatele analizelor, după ce a mers la medicul de familie pentru trimiteri:

”Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctora mea și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a mai completat actrița pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI