EXCLUSIV Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie în noaptea morții. A spus adevărul abia acum, după 8 ani

EXCLUSIV Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie în noaptea morții. A spus adevărul abia acum, după 8 ani
Iurie Darie și Anca Pandrea s-au iubit timp de 26 de ani

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au iubit timp de 26 de ani, până când moartea i-a despărțit. În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, după o lungă suferință, Iurie Darie s-a stins în brațele Ancăi Pandrea. Trupul lui Iura a rămas însă cald pentru alte câteva ore, deoarece iubita lui a continuat să îl îmbrățișeze și să îl sărute.

Anca Pandrea își amintește perfect ultimele clipe petrecute cu „puiul ei”, Iurie Darie:

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, ne-a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi.

Iurie Darie s-a stins în patul lui, acasă, la 83 de ani

Anca Pandrea vrea să locuiască pe Strada Iurie Darie

În acest an s-au comemorat opt ani de la moartea lui Iurie Darie, iar strada pe care actorul a locuit cu Anca Pandrea timp de 26 de ani nu a fost rebotezată, deși există o cerere în acest sens.

„Am cerut din anul 2012 Primăriei Capitalei ca strada pe care am locuit eu și Iura să fie redenumită Iurie Darie. N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie”, a spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea l-a cunoscut pe Iurie Darie când era însurat

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au cunoscut la teatru unde, timp de 13 ani, n-a existat decât o prietenie. Când Anca Pandrea a schimbat prefixul, Iurie Darie i-a schimbat viața.

„Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, s-a confesat Anca Pandrea.

Când prima soţie a lui Iurie Darie, Consuelo, s-a îmbolnăvit şi se afla pe patul de moarte, a rugat-o pe buna ei prietenă, Anca Pandrea, să-i promită că va avea grijă de bărbatul ei. Iar actriţa şi-a ţinut promisiunea. Anca Pandrea și Iurie Darie și-au dorit un copil împreună, însă ea n-a reuşit să rămână însărcinată. Deşi n-au zis niciodată „Da!” la Starea Civilă, Anca Pandrea şi Iurie Darie s-au cununat religios după ce el a cerut-o de soţie la emisiunea „Din Dragoste”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI