Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lui. Îl folosește în fiecare seară (exclusiv)

Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lui. Îl folosește în fiecare seară (exclusiv)
Anca Pandrea doarme în fiecare seară în patul în care a murit Iura

Anca Pandrea și Iurie Darie au format, timp de 26 de ani, un cuplu frumos. Din păcate tragedia a lovit celebrul cuplu de actori. În 2012 moartea lui Iurie Darie a venit ca un șoc. Acum Anca Pandrea suferă în tăcere și nu face altceva, decât să se gândească la cel care i-a fost partener atâta vreme.

Anca Pandrea, la 9 ani de la decesul lui Iura

După o relație de 26 de ani, într-o zi de 9 noiembrie 2012, lumea actriței Anca Pandrea avea să se destrame. Partenerul ei de viață, marele actor Iurie Darie avea să înceteze din viață. Durerea și suferința Ancăi Pandrea nu a încetat nicio clipă în toți acești 9 ani. Rămasă singură, bolnavă, Anca Pandrea se încarcă din amintirile sale cu Iura din toți anii petrecuți împreună. Recent a stat de vorbă cu redacția Impact.ro, declarând:

“L-am simțit alături de mine pe Iura, spiritual, am stat de vorbă cu el, i-am zis of-urile. De Paște, am fost doar eu cu Iura. Însă, chiar și așa, am gătit puțin, am făcut friptură de miel, ciorbă de miel. Am cumpărat cozonac și drob și gata Sărbătorile!

Am avut un Paște liniștit, plus că în perioada asta, cu COVID-19, nu am primit mai pe nimeni în casă, doar două prietene, atât, nimic mai mult. Nici nu m-am vaccinat până în momentul de față pentru că nu am avut chemare pentru lucrul ăsta, dar o voi face în viitorul apropiat.”, a declarat Anca Pandrea redacției Impact.ro.

Nu s-a putut debarasa de lucrurile lui

În toți acești ani Anca Pandrea a căutat și păstrat orice lucru care i-ar aduce aminte de marea sa iubire, Iurie Darie. Multe dintre lucrurile pe care Iura le-a purtat, Anca Pandrea le-a păstrat, dar a dat și de pomană.

Același lucru a făcut și cu mobila care i-a aparținut regretatului actor. Despre toate aceste lucruri actrița a povestit cu durere în glas, dar și cu nostalgia clipelor petrecute împreună cu regretatul actor.

“Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete-pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea.

Nici vorbă să vând mobila pe care o am cu Iura. Toate lucrurile lui, și mobila din casă mă încarcă energetic. Nu are sens acest lucru, nu îl voi face niciodată. Totodată, de Sărbători, de Paște și de Crăciun, mai dau pomană din lucrurile lui, din hainele pe care le purta. L-am visat pe Iura, cu o săptămână înainte de Paște, de trei ori mi-a apărut în vis. Era bine, era vesel, râdea. M-am bucurat tare mult.”, a mai povestit Anca Pandrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI