Anca Pandrea a ajuns iar de urgență la spital. Ce i-au descoperit medicii acum (exclusiv)

Anca Pandrea a ajuns iar de urgență la spital. Ce i-au descoperit medicii acum (exclusiv)
Anca Pandrea, internata de urgenta la spital

Clipe dificile pentru Anca Pandrea. Celebra actriță a ajuns, din nou, de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Problemele de sănătate se pare că nu-i dau pace văduvei regretatului actor Iurie Darie. Ce a pățit artista și ce au descoperit cadrele medicale.

Anca Pandrea a făcut, din nou, COVID

Joi, 29 septembrie, Anca Pandrea a fost internată, recent, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală, după ce a acuzat stări de rău și anumite probleme de sănătate.

Văduva lui Iurie Darie a fost pusă sub supravegherea atentă a medicilor, iar după o serie de analize amănunțite, Anca Pandrea a fost diagnosticată, din nou, cu virusul COVID-19.

Faimoasa actriță a mai fost în carantină la sfârșitul anului trecut, atunci când a ales să se trateze, la domiciliu, de coronavirus.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID.”, a mărturisit actrița Anca Pandrea, în exclusivitate pentru impact.ro.

La sfârșitul lui octombrie 2021, Anca Pandrea a suferit un episod nefericit în plină stradă. Actrița s-a deplasat până șa Spitalul Militar din București, pentru realizarea unui set de analize.

„M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen foarte mică”

Într-un moment de slăbiciune, fosta soție a regretatului actor Iurie Darie și-a pierdut cunoștiința și a căzut. Norocul ei a fost că era acompaniată de o bună prietenă, care a ajutat-o să se repună pe picioare.

„M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele.

M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, povestea, atunci, Anca Pandrea.

Anul trecut, actrița a preferat să se trateze la domiciliu de COVID-19, cu ajutorul unui tratament furnizat de latifundiarul Gigi Becali. Anca Pandrea suferă de mai multe probleme de sănătate.

Actrița are gastrită, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, precum și probleme cu glanda și coagularea sângelui.