Legătura paranormală pe care o are Anca Pandrea cu Iurie Darie. Ce semne primește

Legătura paranormală pe care o are Anca Pandrea cu Iurie Darie. Ce semne primește
Legatura paranormala pe care o are Anca Pandrea cu Iurie Darie. Ce semne primeste

Povestea de dragoste pe care au trăit-o Anca Pandrea și Iurie Darie bate orice scenariu de film. Deși au trecut aproape 10 ani de zile de când marea sa iubire a trecut la cele sfinte, celebra actriță îl plânge și acum pe Iurie Darie. Mai mult de atât, Anca Pandrea susține că regretatul artist îi trimite semne din lumea de dincolo.

Ce semne ar primi Anca Pandrea de la regretatul Iurie Darie, dincolo de mormânt

Unele iubiri sunt atât de puternice, încât depășesc barierele timpului și pe cele ale existenței. Anca Pandrea susține că dragostea ei pentru regretatul actor Iurie Darie nu se va sfârși niciodată, cei doi având o legătură puternică pe care nici măcar moartea nu a reușit să o distrugă.

La 10 ani de la moartea celebrului actor, Anca Pandrea vorbește de Iurie Darie la timpul prezent, ca și când cei doi ar forma, în continuare, un cuplu.

Într-un interviu acordat Revistei Ego, văduva îndoliată a marelui artist susține că un expert în astrologie i-ar fi spus că cei doi pot comunica dincolo de granițele acestei lumi, datorită legăturii puternice pe care au avut-o.

„Suntem un cuplu în continuare. E treaba lor dacă nu cred. Cel care comentează un cuplu, așa cum suntem eu și Iura, înseamnă că n-a iubit niciodată și nu știe ce înseamnă să iubești, nu poți să explici.

Mi-a spus așa un domn care mi-a făcut horoscopul: ”Doamna Pandrea, părticele din sufletul lui Iurie sunt la dumneavoastră, iar părticele din sufletul dumneavoastră sunt la el, de aceea nici moartea nu vă poate despărți.

Mi s-a spus că așa ceva nu s-a mai întâlnit, că de aceea putem comunica!”, a declarat Anca Pandrea, în exclusivitate pentru ego.ro.

„El îmi răspunde mental, așa îl percep!”

Anca Pandrea simte prezența lui Iurie Darie în propria casă, acolo unde mărturisește că ea și fostul ei soț comunică mental.

„El îmi răspunde mental, așa îl percep. Câteodată, scriu ceva sau mă uit la televizor, și, deodată, întorc brusc capul, am impresia că el e aici, în casă. Trece pe lângă mine ca o adiere de vânt. Mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri, nu mă sperie”.

De asemenea, casa în care s-au iubit cei doi a rămas intactă. Anca Pandrea a păstrat toate obiectele care i-au aparținut regretatului ei Iura.

„Nu e loc unde să arunci un ac, peste tot sunt fotografiile noastre, iar bradul îl fac în fiecare an tot cu pozele noastre. Pe 14 martie, de ziua lui Iura de naștere, consider că puiul meu s-a născut, nu-l condamn la moarte.

Așa că nu fac parastas, ci două torturi, cum îi plăceau lui, duc și la cimitir. Apoi, ne strângem, noi, prietenii, deschidem o sticlă de șampanie, e ca o sărbătoare, nu este cu preot sau colivă. Este o mică întâlnire cu cei dragi, în amintirea lui.”, a completat actrița pentru sursa citată.