Anca Pandrea, la un pas de moarte după ce a ajuns la spital: „Vedeam doar culori și nu mai reacționam”

Anca Pandrea, la un pas de moarte după ce a ajuns la spital: „Vedeam doar culori și nu mai reacționam”
Pentru a doua oară, Anca Pandrea la un pas de moarte

Anca Pandrea, la un pas de moarte. Fosta parteneră de viață a actorului Iurie Darie, Anca Pandrea, are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. În vârstă de 78 de ani, actrița Anca Pandrea a fost la un pas de moarte. Totul s-ar fi întâmplat după ce a ajuns la spital. Problemele pe care le are, se pare că au recidivat, asta după ce în aprilie a mai fost la un pas de a muri.

Pentru a doua oară, Anca Pandrea la un pas de moarte

În aprilie relatam despre ununl din momentele dramatice prin care Anca Pandrea a trecut. Suferind deja de o boală pulmonară, Anca Pandrea  a rămas aproape singură. Singurul cre i-a rămas aproape văduvei celebrului actor Iurie Darie, este  Victor Yila. Acesta este singurul prieten adevărat care i-a rămas văduvei lui Iurie Darie. Victor Yila a vorbit la acel moment despre problemele pe care le are Anca Pandrea colegilor de la Ego.ro, declarând:

„Mă ocup de Anca întru totul, de la a mă asigura că zilnic are mâncare gătită pe masă, până la a-i face cumpărăturile. Eu îi negociez totul, și cu femeia care vine să îi gătească.

În rest, toți au abandonat-o. Când ai multe necazuri, lumea se mai distanțează, ea are și probleme financiare. La orice oră din zi și din noapte primesc telefon de la Anca o ajut.

Cu mașina fac până la ea cam 10-15 minute, atât face și Ambulanța. Aș putea spune:  Sunt Victor Yila, salvatorul de la Salvarea București! În noaptea în care a leșinat în casă, am însoțit-o la spital, am stat la Urgență până la ora 4.00, alături de ea!”, a declarat actorul din grupul Vouă, în exclusivitate pentru ego.ro.

Se pare că recent, problemele au recidiviat, iar actrița a ajuns, din nou, la un pas de moarte. Aceasta povestește că, după ce a ajuns la spital, din cauza căldurii.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30.

„Vedeam doar culori și nu mai reacționam”

Starea sa de sănătate s-a deteriorat, iar medicii, mai sune actrița, au făcut tot posibilul de a o readuce pe linia de plutire.

La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui.

Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spiotal, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”, a mai povestit actrița, în exclusivitate pentru Click! 

Din păcate, având o pensie extrem de mică, mai spune actrița, îi este din ce în ce mai greu să mai meargă să-și facă analizele, fiind vorba de o endoscopie, pentru care nu are suficieți bani.