Anamaria Prodan, mesaj halucinant despre Dani Mocanu după ce el i-a făcut avansuri: ”Să-mi dea 10%”

Anamaria Prodan, mesaj halucinant despre Dani Mocanu după ce el i-a făcut avansuri: ”Să-mi dea 10%”
Anamaria Prodan, mesaj halucinant despre Dani Mocanu după ce el i-a făcut avansuri

Anamaria Prodan, mesaj halucinant despre Dani Mocanu, după ce acesta i-a făcut avansuri în mod insistent. Manelistul și declarat public iubirea, i-a compus și o melodie și îi face constant declarații de dragoste.

Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Dani Mocanu după ce el i-a făcut avansuri

Nici nu a divorțat încă de Laurențiu Reghecampf, că impresara Anamaria Prodan are deja pețitori la ușă. Cel mai insistent dintre ei pare a fi manelistul Dani Mocanu, care și-a declarat public iubirea. Doar că impresara crede că acesta este numai un joc al lui Dani Mocanu prin care ar vrea să își sporească numărul de fani.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege.

Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Dani Mocanu vrea să o facă fericită pe Anamaria Prodan

De altfel, divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale anului. Celebra impresară de fotbal și antrenorul de la Universitatea Craiova s-au despărțit după o căsnicie de 15 ani, în care au fost unul dintre cele mai solide și influente cupluri.

Astfel că după ce Anamaria Prodan a declarat că nu mai există cale de împăcare între ea și tatăl fiului ei Bebeto, manelistul Dani Mocanu a făcut un gest neașteptat: i-a transmis un mesaj curtenitor frumoasei vedete, pe pagina sa de Facebook.

Îmbrăcat la patru ace, aranjat ca atunci când apare în videoclipurile sale, manelistul s-a pozat stând în fața unei superbe limuzine, numai pregătit să apară la ușa Anamariei Prodan, ca să o „facă fericită” pe impresară.

„Anamaria Prodan vin sa te iau … bani ai …dar sunt sigur ca in viața ta ai dus lipsa de anumite lucruri … te fac fericita.”, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei pe care a postat pe rețelele de socializare.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, este un alt mesaj ale lui Dani Mocanu pentru Anamaria Prodan.