Adevărul despre poza de Halloween a lui Reghecampf cu Bebeto. Anamaria Prodan rupe tăcerea

Adevărul despre poza de Halloween a lui Reghecampf cu Bebeto. Anamaria Prodan rupe tăcerea
Laurențiu Reghecampf a sărbătorit Halloween cu fiul lor, Bebeto

Cale de întoarcere nu mai este între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cu toate astea, celebrul impresar declară că-i va fi alături ca suport. Pentru Anamaria Prodan lucrurile merg din ce în ce mai bine, după ce recent a fost prezentă la două evenimente sportive importante în Dubai, unde a fost și premiată. Deși nu a putut fi alături de fiul ei, Bebeto (Laurențiu), Anamaria s-a bucurat când a aflat că Reghe a fost la petrecerea fiului lor de Halloween, ulterior postând pozele pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan merge mai departe

După multe speculații, declarații în presă și acuzații, Laurențiu Reghecampf era cel care anunța că divorțul este real, după ce depunea actele. Ulterior s-au aflat mai multe detalii despre actuala sa parteneră, care este deja și gravidă. Deși, în primă fază, Anamaria Prodan a ieșit la atac, încet, încet, pare că s-a mai liniștit.

Ba mai mult de-atât, din punct de vedere profesional îi merge extrem de bine, după ce a fost invitată la două gale, una sportivă, și una mondenă, unde a și fost premiată. Cele două gale au avut loc în Dubai, fiind vorba de „I success – International Awards” și „Superkombat Fighting Championship”.

Cinci minute de Halloween cu Reghecampf

Perioada în care s-au desfășurat cele două evenimente a coincis și cu celebra sărbătoare de Halloween, și nu a putut să-i fie alături fiul ei, Laurențiu, care a decis să organizeze o petrecere cu prietenii acasă, alături de tatăl său. Surpriza mare, cel puțin pentru Anamaria Prodan, a fost faptul că, deși mutat la Craiova cu noua sa parteneră, Laurențiu Reghecampf a decis să particpe la petrecerea fiului său și să facă și poze cu acesta.

După revenirea în țară, Anamaria Prodan a văzut că Reghe a și  publicat pe rețelele de socializare pozele cu fiul lor, declarând:

„A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii.

A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!”, le-a povestit Anamaria Prodan celor de la Click.

Cât despre divorț și despre cum sunt relațiile dintre cei doi, Anamaria Prodan spune că „Întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el”. În același timp celebra impresară sportivă este convinsă că, într-un final, Laurențiu își va da seama de greșeala făcută, declarând:

„Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă.

Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive.”, le-a mai spus Anamaria Prodan celor de la publicația amintită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI