05 feb. 2021 | 10:37

Anamaria Prodan, lovitură de 1 milion de euro. Va face totul pentru asta, cum vrea să-l umilească

Sport
Anamaria Prodan, lovitură de 1 milion de euro. Va face totul pentru asta, cum vrea să-l umilească
Anamaria Prodan merge în justiție pentru drepturile financiare

După iscarea scandalului din jurul transferului la Parma a atacantului Dennis Man, Anamaria Prodan amenință cu procese de despăgubiri. Plecarea lui Man la Parma a fost planul impresarului, ulterior intrând pe fir Gigi și Giovanni Becali. Mutarea celor doi a fost fitilul acestui scandal din fotbalul românesc, iar Prodanca a decis să meargă în justiție.

Anamaria Prodan merge în justiție pentru drepturile financiare

Acuzațiile aruncate în spațiul public, după definitivarea transferului lui Man la Parma, au ajuns la cote maxime. Anamaria Prodan invitată de cei de la GSP să vorbească despre acest lucru, a declarat că tot planul transferului la Parma a fost al ei, meritele fiind atribuite ulterior lui Gigi și Givanni Becali. Odată escaladat scandalul decizia lui Gigi Becali a fost de a-i forța pe jucători să renunțe la serviciile de impresariat ale Aneimaria Prodan, declarând:

Anamaria Prodan a avut contacte cu jucătorii FCSB până ieri! De astăzi nu mai are! Eu am dat directivă, gata! După jignirile de ieri, ne facem de râs! Ea m-a jignit pe mine! Eu comand, ei execută!

Eu sunt Becali, așa se face la mine, se știe! La FCSB: Faci Ce Spune Becali! Dacă ea e certată cu mine, ce să mai caute oameni de-ai ei la mine în casă? Eu sunt dictator! Le-am zis și ei execută”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gestul a înfuriat-o și mai tare pe Anamaria Prodan, iar în interviul de la GSP aceasta și-a declarat intenția de a-și câștiga dreptatea în instanța de judecată. Conform celor declarate miza acestui proces ar fi aproape un milion de euro, bani pe care Prodanca vrea să-i recupereze de la Dennis Man, și nu de la Gigi sau Giovanni Becali.

Anamaria declara la începutul scandalului că ea a fost artizana acestui transfer de 11 milioane de euro, cea mai mare sumă de transfer din campionatul intern. Numai că, undeva pe drum, lucrurile s-au rupt, intrând în scenă Giovanni Becali și Gigi Becali.

Prodanca nu prea are șanse de câștig

Decisă să meargă mai departe cu litigiul în justiție, vedeta speră să recupereze pierderea din buzunarul fostului ei client, Dennis Man, numai că specialiștii din piață sunt sceptici cu privire la demersul anunțat de Anamaria Prodan, declarând:

”Impresarii nu mai există, acum sunt doar intermediari de transferuri. Un contract așa cum a fost acesta dintre Anamaria și Dennis Man reprezintă o înțelegere privată, nu a fost întâmplător că ea a și anunțat că va porni un litigiu cu jucătorul în civil, nu în instanțe fotbalistice.

Când contractul nu conține nicio clauză de reziliere, el e foarte ușor de rupt.Dacă a existat o clauză cu o sumă, înțelegerea rămâne, oricum, una fragilă, pentru că fotbalistul poate să invoce faptul că nu a fost satisfăcut de servicii,că agentul nu i-a reprezentat interesele așa cum conveniseră.”, au declarat specialiști pentru GSP.ro.

Rămâne de văzut ce va face în continuare Anamaria Prodan și cum vor decurge mai departe ostilitățile.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro